Naar boven
Terug naar het overzicht

vrijdag
13-08-21
14:00 - 18:00

Jaarbeursplein Utrecht

3X3 Random event - Jaarbeursplein Utrecht

3x3 Random toernooien zijn terug! Na het enorme succes van eerder 3X3 Random Toernooien in 2019 en 2020, brengen we in 2021 de Random formule naar Utrecht! We strijken op 13 augustus van 14:00 tot 18:00 neer op het Jaarbeursplein, waar jij als individuele speler je skills kan laten zien op de speciaal neergelegde basketballvelden.

Hoe werkt een Random toernooi?

Tijdens het 3X3 Random toernooi strijden de deelnemers voor de titel van MVP. Elke speler krijgt een eigen nummer. Op basis van dit nummer wordt je elke wedstrijdronde opnieuw met andere spelers samen in een team geloot. Als individuele speler verzamel je punten. De spelers met de meeste punten spelen aan het eind van de avond nog een grote finale. De prijzen gaan naar het winnende team én de MVP (man en vrouw) van het toernooi.

Schrijf je nu in join ons op 13 augustus!

Er is een fout opgetreden.

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Door je in te schrijven, stem je ermee in dat 3X3 Unites de door jouw ingevulde gegevens kan gebruiken om je te informeren over relevante projecten, evenementen en andere updates. Op elk gewenst moment kun je je uitschrijven voor deze berichten.