Naar boven
Terug naar het overzicht

dinsdag
23-01-24
18:00 - 20:00

Sportzaal RSG Magister Alvinus, Almastraat 5, Sneek

Sport Leader Cursus / Súdwest-Fryslân

  Cool Súdwest zoekt Sportleader!

  Houd jij van bewegen? Lijkt het jou mooi om iets te betekenen voor jongeren uit jouw wijk door jouw passie met hen te delen? Zou jij van jouw hobby je bijbaan willen maken en tegelijk jouw talenten verder willen ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Onze missie

  Met het project Cool Súdwest Unites brengen wij jongeren met passie voor bewegen bij elkaar. Jongeren dagen andere jongeren uit de omgeving uit om ook mee te doen. Dit doen we door samen een gezellige, sportieve en veilige sfeer te creëren op en rond de sportveldjes en skatebanen in de wijk.

  Wil jij meedoen aan dit project? Dan krijg je eerst ‘tips & tricks’ van een professional tijdens de Sportleader Cursus. Vervolgens ga je ‘met ondersteuning’ activiteiten organiseren in de wijk. Voor jouw inspanning krijg je ook een vergoeding. Je komt in dienst van Cool Súdwest Unites.

  Wat je gaat doen bij de Sportleader cursus

  Bij de Sportleader cursus gaan we samen kijken hoe we de omgeving in beweging kunnen krijgen. We bouwen met elkaar een community waarin meerdere sporten een plek krijgen, waarin iedereen mee mag doen en waar plezier voorop staat. Hierin staan jouw ideeën centraal en zorg jij ervoor dat we samen het verschil gaan maken. Natuurlijk werken we ook aan een set skills. Workshops over community building, positief coachen, hoe een rolmodel zich gedraagd en de lessen die je uit sport kunt leren geven je de handvatten om je omgeving te activeren. Aan het einde van de cursus organiseert de groep een evenement, en jullie mogen helemaal zelf weten hoe dat eruit komt te zien!

  Er is een fout opgetreden.
  Woon je in een grote stad? Laat dan ook je postcode achter. Zo kunnen we je makkelijker koppelen aan een 3X3 Leader Course bij jou in de buurt.