Naar boven

3x3 Street League Regio Utrecht

Week 3

U13 MIX Tolsteegplantsoen:

 1. Seirin
 2. Cangeroes u12
 3. Cangeroes II

MENS 18+ Tolsteegplantsoen:

 1. Boap
 2. Balkan
 3. Westside II

MENS 18+ Naarden:

 1. Certified Buckets
 2. Elite Quick lions
 3. Bussum Ballers

Week 2

MENS 18+ Tolsteegplantsoen:

 1. Boap
 2. Beukie
 3. Westside

MENS 18+ Naarden:

 1. Elite Quick lions
 2. Certified Buckets
 3. Barbary Lions

WEEK 1

Afgelopen donderdag (9-6), vrijdag (10-6) en zaterdag (11-6) is de Street League van start gegaan in Regio Utrecht. Daarbij is er gespeeld in Utrecht en Bussum.

Utrecht

Op de vrijdagavond gingen 5 (18+ mannen) teams de strijd aan voor de eerste spot in week 1. Tijdens de sterke en intensieve wedstrijden op het Tolsteegplantsoen waren er verschillende teams en spelers die hun basketbal skills lieten zien op het pleintje. De highlight van de avond was de driving dunk van Elmer die het publiek met verbazing achterliet (zie Instagram). Op de zaterdag gingen 3 (U13 mix) teams de strijd aan voor de eerste spot. Tijdens de spannende en plezierige potjes op het Tolsteegplantsoen waren er meerdere jonge prospects die hun vaardigheden lieten zien. De highlight van de avond was de buzzer beater van het team ‘Seirin’ waarmee ze de winst met zich meetrokken.

Bussum

Op de donderdagavond gingen maar liefst 6 (18+ mannen) teams de strijd tegen elkaar aan op het Ruijterplein in Bussum. Daarbij waren de teams erg aan elkaar gewaagd! Na wat leuke en spannende wedstrijden zijn de winnaars bekend van de eerste Street League stops:

De winnaars in Utrecht week 1

 • Bwoap (18+ mannen)
 • Seirin (U13 mix)
 • Uutje (16+ vrouwen)

De top 3 in Bussum week 1

 • Elite Quick Lions (18+ mannen)
 • Bussum Ballers (18+ mannen)
 • Bussum Shooters (18+ mannen)