Naar boven

3x3 Street League Regio West Coast

Week 3

Hoofddorp

18+ MEN

 1. Red Rock
 2. Oldskool
 3. Hoopfull
Leiderdorp
18+ MEN
 1. Huigpark
 2. Team Galaxy
 3. Showtime
Ijmuiden

13 - 15 BOYS

 1. Buckets

 2. FC Winners

 3. TopShottas

Rotterdam

18+ MEN

 1. Concrete Lions I

 2. Dordtse Ballers

 3. The Citadel

Week 2

Hoofddorp

13 - 15 BOYS

 1. Golden Hoopers

 2. Shanhai Sharks

 3. BTNL

16 - 18 BOYS

 1. Feh
 2. Quincy
 3. Skinis

18+ MEN

 1. Old School

 2. Feh

 3. Red Rock

Leiderdorp

16 - 18 BOYS

 1. Mambacitas

 2. Dirkie18+ MEN
 1. Team Galaxy

 2. Huigpark

 3. Showtime

Rotterdam

18+ MEN

 1. Concrete Lions

 2. Dordtse Ballers

Week 1

Vorig weekend zijn ook de teams in het westen begonnen met de Street League. Op veel plaatsen werden er toffe 3x3 toernooitjes gespeeld met een best wel hoog competitie level. Dit is voor ons van 3x3 Unites natuurlijk superleuk om te zien.

Hoofddorp

Om te beginnen met Hoofddorp waar we op het nieuwe Dream court spelen. Zo begonnen we op de vrijdagavond met de categorieën mannen 18+ en 16-18. Door deze samen te voegen kregen we een super vette competitie en werd deze eerste stop gewonnen door het team Red Rock.
Op de zaterdag gingen we verder met de categorie jongens 13-15 jaar. Dit was ook een leuke competitie en werd gewonnen door het team Shanghai Sharks.

Rotterdam

In Rotterdam kon er voor de 18+ ook een hele gave competitie gespeeld worden. De stand daar was als volgt: op de derde plek was het team concrete Lions geëindigd, de tweede plek was voor het team concrete Lions 1 en als winnaar eindigde het team Dordtse ballers .

Ijmuiden

In IJmuiden was het vooral druk in de categorie jongens 13-15 jaar. Nadat alle teams hun wedstrijden hadden gespeeld eindigde het team Racing 3x3 op de eerste plek. Zij worden opgevolgd door Buckets en met op de derde plek Topshottas.

Leiderdorp

In Leiderdorp zijn we de eerste week naar binnen gegaan doordat het veldje nat en niet bespeelbaar was. Ondanks dit was het alsnog een superleuke Street league. Op de eerste plek eindigde team Galaxy. Op plek 2 team Huigpark en als derde geëindigd Showtime.

Katwijk

In Katwijk waren het de dames uit het team Ball dat de winst wisten te pakken in de categorie meiden 16+.