3X3 Girls Day 11 oktober

11 oktober organiseert 3X3 Unites een Girls only day event als onderdeel van het project 3X3Unites – Made To Play. Deze dag staat in teken van ‘the International Day of the Girl’. In samenwerking met Made to Play wil 3X3 Unites drempels verlagen en zoveel mogelijk meiden de mogelijkheid geven om te kunnen sporten. 

Op deze zondag staat de gehele dag in het teken van empowering. Door het bijbrengen van diverse life skills, 3X3 maar ook door met elkaar het gesprek aan te gaan over de ontwikkeling van een vrouw willen we meiden helpen in de ontwikkeling en kansen bieden in de toekomst. Met dit event, waarbij alleen meiden aanwezig zijn, willen we een veilige omgeving bieden om onderwerpen bespreekbaar te maken, veel lol te hebben, te kunnen sporten en elkaar beter te leren kennen om de community nog hechter te laten zijn. 

Aan het einde van de dag is er de feestelijke afsluiting van de diplomering van de 3X3 girl leaders van Zuidoost! Deze meiden hebben de leaderopleiding succesvol afgerond en krijgen op the International Day of the Girl hun certificaat overhandigd. Hiermee krijgen ze de mogelijkheid om nog meer meiden te inspireren en activeren. 

 

Datum: 11 oktober
Tijden: 09:30 - 14:00  
Locatie: Kazerne Remmerdenplein 100
Kosten: deelname is gratis

Vanwege de COVID-19 richtlijnen van de overheid en het RIVM vragen we je gedurende de dag extra aandacht te besteden aan het opvolgen van de instructies van de organisatie bijvoorbeeld met betrekking tot handen wassen. Hierover ontvang je meer informatie in de laatste informatiemail twee dagen voor het camp.

Registreer je hier!