Naar boven

zondag
21-03-21
15:00 - 18:00

Gijzenveldplantsoen, Ijmuiden

3X3 UNITES X VBC AKRIDES 3X3 GAMES & CHALLENGES

Na een succesvolle 3X3 dag tijdens de Wintergames in februari zijn we aankomend weekend weer aanwezig aan het Gijzenveldplantsoen in IJmuiden. Nu voor de doelgroep 16 t/m 26, welke we na de huidige versoepelingen eindelijk weer wat actiefs mogen bieden.

Val je onder die doelgroep, zit je al een tijdje stil en wil je graag wat sportiefs doen? Kom dan meedoen met onze 3X3 games en challenges! Ook tijdens deze lastige periode willen wij middels 3X3 jongeren en jong volwassenen een impuls geven om uit huis te komen en te bewegen.

Daarom organiseren wij op zondag 21 maart van 14:00 tot 17:00 3X3 games en challenges op het basketbalveld aan het Gijzenveldplantsoen voor iedereen onder de 27 jaar. Onze Leaders zorgen ervoor dat de corona regels gehandhaafd worden en dat iedereen sportief uitgedaagd wordt.

Meld je aan via onderstaand formulier.

Er is een fout opgetreden.


Wij vinden jouw privacy belangrijk. Door je in te schrijven, stem je ermee in dat 3X3 Unites de door jouw ingevulde gegevens kan gebruiken om je te informeren over relevante projecten, evenementen en andere updates. Op elk gewenst moment kun je je uitschrijven voor deze berichten.