Naar boven

3x3 voor verenigingen

3X3 UNITES helpt verenigingen met de implementatie van een 3X3 aanbod. Of het nu gaat om het opleiden van trainers en coaches, of het vormgeven van een gepast aanbod voor de leden, of de mogelijkheid om een nabijgelegen pleintje buiten te betrekken bij de vereniging, we hebben er jaren ervaring in en werken nauw met verenigingen samen.

De meest voorkomende redenen voor verenigingen om 3X3 in hun aanbod op te nemen zijn:

  • Ledenwerving en/of –behoud (innovatief/alternatief aanbod t.b.v. enthousiaste basketballers die zich niet willen committeren aan een regulier lidmaatschap)
  • Promotie/profilering van de vereniging in de wijk (i.s.m. andere partijen organiseren en faciliteren van een outdoor programma)
  • Inzet in het technisch beleidsplan om de vaardigheden van spelers te verbeteren (hoe 3x3 kan bijdragen aan 5x5 en 1-1 vaardigheden)
  • Programma in de periode na het reguliere 5x5 seizoen (deelnemen aan en organiseren van toernooien en activiteiten, ontwikkelen van een buitenveld, opleiden van leden en trainers etc.)

UNIEKE 3X3 WORKSHOP VOOR VERENIGINGEN

3X3 Unites heeft een unieke workshop ontwikkeld speciaal voor verenigingen. Deze workshops geeft trainers en coaches handvatten om 3X3 op de eigen vereniging. We gaan ook in op hoe 3X3 kan bijdragen aan de individuele ontwikkeling van spelers en de toegevoegde waarde op de ontwikkeling van de basketbalsport in zijn geheel. De workshop bestaat uit een theoretisch en praktijk gedeelte. 

Verenigingen waar we veel mee samenwerken zijn:

    Wil je weten wat 3X3 voor jullie vereniging kunnen betekenen? Laat hier je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

    Contactformulier

    Er is een fout opgetreden.