Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH JANUARY

new year, new sneakers

Happy new year from us to all the sneaker lovers! 2023 is natuurlijk weer bom vol met nieuwe releases en we zijn super blij om deze weer met jullie te delen. We beginnen het jaar gelukkig wel rustig aan met een paar simpele releases. Lets take a first look at januari!

Januari is zeker een maand voor de Jordan brand, met heel veel releases kickstarten we januari met de Jordan 1 High Zoom Air CMFT 2 in de ‘Fire Red’ colourway. Dit is een simpele sneaker met voornamelijk grey tones en tinten van rood op de swoosh en het logo. De Zoom CMFT is gedesigned om meer comfort te bieden dan een normale Jordan 1 sneaker, daarom zal dit model misschien toch wel goed in de smaak vallen bij veel mensen!

Nog een Jordan maar dit keer een die we niet vaak voorbij zien komen. De Jordan 9 kwam op 7 januari uit in de ‘Olive’ colourway. Over het algemeen is de Jordan 9 een sneaker die er erg “bulky” uit ziet en is dit een sneaker die voor de kenners een gem is maar misschien zal het niet super erg bij de nieuwere generatie in de smaak vallen. Laat ons weten wat jullie vinden van de Jordan 9!

We nemen even een break van de Jordans en stappen over op de Nike dunks. Op 9 januari released Nike de Nike dunk low in de ‘Adobe’. Dit is een dunk die volledig gedekt is in suède met een uniek vel rode/ light pink type kleur, daarnaast heeft deze dunk ook een gum sole. De gum sole is iets dat je vroeger wat meer zag met dunks en het is supertof dat Nike deze terug brengt op steeds meer sneakers.

Op 10 januari is er een restock van de Nike dunk low ‘Grey Fog’, dit is een sneaker die in 2022 superhard is gegaan en waar veel mensen tot de dag van vandaag nog steeds eentje graag willen bemachtigen. Dit betekent dat deze sneaker vrijwel 100% direct uitverkocht zal zijn! En ook voor hoge prijzen gereselled zal worden. Stay woke people!

Nike houdt erg van grijs want de tweede grijze dunk die zei deze maand uitbrengen zal dit keer op een dunk “high” zijn. De Nike Dunk High ‘Grey’ is opnieuw een erg simpele sneaker die goed in de smaak zal vallen bij de meeste mensen. Met de grijs/witte kleuren verspreid over de schoen is dit een schoen die makkelijk onder veel outfits zal passen.

We zijn terug van de Jordan break! Dit zal misschien wel de meest geanticipeerde Jordan zijn die uitkomt deze maand. De Jordan 1 High Golf ‘Panda’, dit is misschien wel de meest simpele Jordan 1 die uit kan komen maar daarom zal deze ook 100% overal uitverkocht raken. Door het gebruik van de meest neutrale kleuren wit & zwart zal deze net als de grey toned sneakers onder vrijwel elke outfit passen. Misschien kunnen jullie je wel herinneren dat de Nike dunk low panda de meest verkochte schoen is van de laatste 2 jaar puur omdat hij zo simpel is. Dit zal in dit geval ook zeker zo zijn. Wij van team Next noemen dit het panda effect! Dont sleep on this release!

De laatste Jordan 1 die uitkomt is de Jordan 1 High OG ‘True Blue. Alweer een simpele Jordan met simpele kleuren. Grijs, Blauw & wit zijn de kleuren die gebruikt worden op deze sneaker. Er komen heel veel Jordans uit met zulke simpele kleuren combinaties en is dit de nieuwe wave van 2023? Who knows! Blijf alert!

Zie beneden onze top releases van de maand!