Naar boven

3X3 Leader Eind event in Eindhoven!

De Lichtstad is nu officieel lid van 3X3 Unites! Het begon allemaal met de Leader Course in oktober waar 5 jonge en ambitieuze Leaders elkaar ontmoetten en besloten iets nieuws naar Eindhoven te brengen. Fast-forward naar 27 januari, meer dan 50 mensen kwamen opdagen op ons eindevenement en genoten van het basketbalspel!

We zijn ontzettend trots dat het ons gelukt is om dit evenement tot een goed einde te brengen en een ruimte vol entertainment, discussie en competitie van 12 3X3 teams te bieden! Het beste deel was echter de 1v1 NEXT FIGHTS die ieders aandacht trokken totdat er een winnaar werd gekroond.

De hal in de Sint Wirostraat werd na jaren van inactiviteit en leegstand weer verlicht omdat het toernooi er plaatsvond en wekelijks pick-up games blijft organiseren!

Dit toont aan dat een toegewijde groep mensen veel kan bereiken, en dat is waar we op rekenen om door te gaan naar grotere activiteiten! We zijn blij met de vooruitgang en optimistisch over de toekomst van 3x3 basketbal in Eindhoven!