Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH April

sUMMER TIME MAGIC

Zo, even op adem komen. We hebben het eerste kwartaal in een razend tempo doorlopen. Kunnen jullie het nog bijbenen? Nieuwe maand, nieuwe kansen: laten we goed van start gaan!

Adidas heeft mogelijk de meest unieke sneaker van het jaar, zo niet van de afgelopen jaren, uitgebracht. De Box Shoe is letterlijk wat de naam doet vermoeden. Een sneaker in de vorm van een Adidas-schoenendoos, compleet met dikke, geïmproviseerde veters. Het heeft iets weg van een knutselproject, maar voelt ook aan als een 1 aprilgrap. Desalniettemin zal deze schoen ongetwijfeld veel aandacht trekken.

De Nike Dunk Low Retro SE in de 'Soft Pink Malachite' kleurstelling zal bij de eerste aanblik een zeer solide release van Nike blijken te zijn. Deze Dunk Low, met zijn mix van zacht groen en zacht roze, sluit naadloos aan bij de overgang van winter naar zomer. Wat materiaal betreft, is er gekozen voor een bijna volledige suède mesh, wat er zowel zacht uitziet als aanvoelt. Deze unisex sneaker is beschikbaar in alle maten, waardoor iedereen er een 'fire' outfit mee kan samenstellen! Wees alert op 05-04-2024!

Zoals we altijd zeggen, wat is een maand zonder een Jordan drop! Op 6 april lanceert Jordan Brand de Air Jordan 4 Retro WMNS 'Vivid Sulfur'. Wederom een sneaker die bij velen in de smaak zal vallen, maar door de beperkte maatvoering slechts door een paar gedragen kan worden. Dit betekent dat iedereen met een maat 44,5 of kleiner van deze top release kan genieten. Een Jordan 4 met een witte basis, sulfur gele tintjes op de zool, de luchtgaatjes, en het Jordan logo, gemixt met zwart, zal gegarandeerd uitverkocht raken. (Ja, ook ik baal dat ze niet in mijn maat beschikbaar zijn.)

De Amerikaanse kledingmerk Awake NY doet een collab met Jordan Brand voor de Air Ship PE SP in de 'University Red' kleurstelling. Zoals we vorig jaar hebben geleerd, wordt de Jordan Air Ship beschouwd als de voorloper van de Jordan 1. Deze sneaker heeft een basis van prachtig gebroken wit tumbled leer, waarbij de Nike Swoosh extra opvalt door de rode (crimson) omlijning. Direct naast de Swoosh is als klein detail de "A" van het Awake NY logo geborduurd. Bovenaan de sneaker zien we dat de upper ankle bedekt is met een soort snakeskin in rood en het Jordan logo in zwart leer is bedrukt. Kortom, dit is een sneaker van hoge kwaliteit die, omdat het een collab is, extra snel zal verkopen op 13 april.

Natuurlijk is ook New Balance deze maand van de partij, met een release op 18 april van de New Balance 991v2 Made in UK in de 'Light Grey' kleurstelling. Dit is een eenvoudige sneaker met drie verschillende tinten grijs, gemengd met hints van wit op de toebox en tong. Als er één ding is waar New Balance in uitblinkt, dan is het wel het creëren van hype rondom de meest simpele sneakers. Deze sneaker kun je met bijna elke outfit combineren en zal dus weer bij velen in de smaak vallen.

Nike SB lanceert op 12 april een SB Dunk Low in de 'Pastoral' kleurstelling. Dit is een zeer speciale sneaker. Met een pastelkleurige basis en bronskleurige omlijning, samen met kunstwerken die over de sneaker verspreid zijn, vertelt deze bijna zijn eigen verhaal. De kleuren vullen elkaar perfect aan en het geheel ziet eruit als een kunstwerk. Dit is geen sneaker die je wilt missen! Don’t sleep on these!

Veel succes met de releases en deel jullie 'w’s' komende maand met ons via Instagram!

Copy door: Aaron Sakyiama
Design door: Shuwendly Sophia