Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH FEBRUARY

tHE MONTH OF LOVE

Hopelijk is de eerste maand van het jaar voor jullie goed gegaan en hebben jullie wat W’s gepakt!

Laten we samen een kijkje nemen naar wat er in de maand van de liefde uit zal komen!

Jordan brand komt uit met comfortabele ‘slides’, de Air Jordan Hex Mule SP in de Light silver colorway. Zoals eerder aangegeven zullen deze slides zich gaan focussen op de comfort voor je voeten. Deze slides zijn geheel in het wit bedekt met een dikke zool zullen deze lopen als wolken! Misschien zelfs beter dan de zo gewilde yeezy slides.

Heren, bless your girlfriend with valentine this year! Alweer heeft de Jordan brand de heren met voeten kleiner dan maat 44,5 en de dames Geblessed met een geweldige sneaker in een geweldige colorway! De Jordan 4 Seafoam is misschien wel de meest geanticipeerde sneaker van 2023 en hij is hier voor de dames! Deze Jordan 4 is voornamelijk bedekt in het wit maar heeft ook hinten van “seafoam green” en zwart. Zoals de meeste schoenen deze maand zal deze 100% uitverkocht raken! So do not sleep on these en schrijf je op tijd in of sta zo vroeg mogelijk voor de winkels!

Na de Jordan 4 Seafoam komt de nog Jordan 4 SE Craft in de photon dust colorway uit op 11 februari. Deze Jordan 4 is gedeelte lijk in een licht grijs kleurig leer en suède bedekt, met daarnaast gingen van licht geel. Zoals jullie weten gaan Jordan 4’s ten alle tijden wel goed en voor deze is dat zeker geen uitzondering.

Dan zijn we er eindelijk, de dag van de liefde! Op Valentijnsdag komt Nike zoals altijd weer met een nieuwe sneaker, dit jaar is het de Nike Air Force 1 low in een voornamelijk crème kleurig leer met tinten Bordeaux rood op de swoosh, zool en back tab. Verspreid over de schoen zitten kleine hartjes die de Valentijns spirit erin zullen brengen!

Naast de Air Force 1 zal op 14 februari ook de Valentines Day Nike dunk low premium uitkomen. Net als de Air Force 1 komt deze in de kleuren crème en Bordeaux rood uit maar naast deze kleuren heeft de dunk loe ook bintjes roze op de swoosh, tong en back tab. Dont sleep on these valentine specials!

Stussy is al een tijd grote moves aan het maken in de fashion scène en wegens succes van de voorgaande samenwerking komen ze nu met nog een Nike collab. Op 14 februari komen Nike en stussy uit met de Air Max Penny 2 in de Fossil colorway.

In februari hebben we natuurlijk ook een throwback! Deze zal gedaan worden op de Jordan 1 High ‘85 in de black & white colorway. De Jordan 1 high ‘85 black white kwam origineel uit in 1985 en zal nu voor het eerst sinds die tijd weer uit komen!
Zoals in de naam wordt dit weer een hele simpele sneaker met de panda themed kleuren, die het de laatste jaren zo goed doet! Je kan niet mis gaan met de kleuren zwart en wit. De Jordan 1 komt uit op 15 februari en zal omdat hij zo simplistisch is 100% zeker uitverkocht zijn! Dus wees er op tijd bij!

Zie beneden onze top releases van de maand!