Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH february

The month of love

Knipper twee keer met je ogen en we zijn alweer aangekomen in de tweede maand van het jaar: februari is hier! En natuurlijk staan we ook deze maand weer klaar om je te informeren over alle aankomende releases. Laten we een kijkje nemen!

We maken even een nostalgische trip down memory lane, terug naar de tijd toen de Foamposites ongekend populair waren. Begin jaren 2000 kon je niet om deze sneaker heen. Iedereen droeg ze; het was de moderne 'dunk', misschien zelfs populairder. Zou de Foamposite een comeback maken met de Nike Air Foamposite One in de 'Eggplant' colorway? Ik heb zo'n vermoeden van wel! De oorspronkelijke release op 1 februari is nu verplaatst naar 29 februari in de Nike store. Mis het niet!

Adidas komt op 1 februari met wat wellicht de meest unieke schoen van het jaar kan zijn. Deze sneaker is geïnspireerd op de eerste signature sneaker van Kobe Bryant bij Adidas, de Kobe Bryant Crazy 1. Voor de basketballiefhebbers zal dit een retro sneaker zijn met een nauwsluitende pasvorm en de nieuwste performance-technologie. Wees er snel bij op de eerste!

Asics maakt deze maand weer indruk, en wel met de GT-2160 in de 'Pepper' en 'Black Seal Grey' colorways. We hoeven niet te benadrukken dat Asics enorm populair is bij veel mensen en dat ook deze releases waarschijnlijk snel zullen gaan. De 'Pepper' gebruikt meer aardetinten: bruin, crème, grijstinten en wit. De 'Black Seal Grey' is een mix van donkerdere kleuren: zwart, grijs en wit. Laat deze release niet aan je voorbijgaan!

Jordan levert natuurlijk ook deze maand een bijdrage. De Jordan 3 Craft WMNS in de 'Ivory' colorway is een sneaker waar menig man jaloers op kan zijn. Een geheel witte Jordan 3 met de OG olifantenprint en een vintage verouderde look op de zool en hiel. Kortom, een sneaker die je niet wilt missen! Dus alle dames en heren met een schoenmaat niet groter dan 44,5, dit is jullie kans!

Nike heeft iets speciaals in petto deze maand: ze brengen de Nike Dunk Low SP 'Brazil' opnieuw uit. Een sneaker die vorig jaar zeer gewild was, komt op 2 februari weer beschikbaar en geloof me, deze gaat opnieuw voor opschudding zorgen!

Wat is een maand zonder…? Jullie weten het inmiddels wel, we zeggen dit al heel 2023. Wat is een maand zonder een Jordan 1 release! De Jordan 1 Retro High OG verschijnt in de 'Reverse Panda' colorway. De naam zegt alles: een eenvoudige sneaker in zwart en wit. Zet 24 februari 2024 maar vast in je agenda voor de 'Reverse Panda'.

Veel succes deze maand en op naar meer overwinningen! :)

Door: Aaron Sakyiama