Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH July

Summer rotation looking fresh


Happy summer time! Het is eindelijk zomer, met 30 graden en lekker zittend op een terras met de heetste sneakers aan. De maand Juli is alweer hier en er zijn heel veel spannende releases gepland!

We beginnen de maand met de Adidas Samba OG in de Aluminium colorway. De Samba-hype is nog steeds erg aanwezig! Dit is weer een kans voor jou om je eerste paar Samba’s te kopen als je ze nog niet had! Een simpele witte sneaker met een mix van grijze tinten valt altijd goed in de smaak.

Op de eerste dag van de maand komt Nike ook met een WMNS exclusive: de Nike Zoom Vomero 5 in de Racer Blue colorway. Een sneaker waar je echt van moet houden, met de dominante koningsblauwe kleur die de gehele sneaker bedekt. Draag je deze schoen, dan moet je echt van blauw houden. Op 1 Juli komt de Racer Blue online, wees er dus snel bij!

De Nike Cortez, een OG sneaker die veel mensen herinneringen aan toffe historische momenten brengt, komt dit keer uit in de colorway van een van de grootste en bekendste Amerikaanse universiteiten, Oregon. Oregon heeft natuurlijk veel historie met Nike, dus deze groen-gele kleurencombinatie is geen verrassing. Een OG sneaker in een OG colorway is een recept voor succes! Mis deze sneaker dus niet!

Asics is de laatste tijd erg actief en ook nu hebben ze een toffe release gepland staan voor de maand juli. Op 4 juli brengt Asics de Gel-Nimbus 10.1 uit in de ‘Ocean Haze’ en ‘Piedmont Grey’ colorways. De Ocean Haze colorway is een combinatie van hints van zilver/grijs, zwart en de primaire kleur turquoise. Een kleur die je niet vaak ziet op sneakers, maar hier prachtig uitkomt. De Piedmont Grey heeft dezelfde combinatie van zilver/grijs en zwart, maar met goud/geel als primaire kleur. Asics doet het zoals ik zei heel goed en zal zeker uitverkocht raken! Wees er dus snel bij!

Basketballer LaMelo Ball komt dit keer met een heel andere soort release dan zijn gebruikelijke basketball performance sneakers. Puma en LaMelo releasen op 5 juli de LaFrance sneaker in 2 kleuren: ‘Black’ en ‘Alpine Snow’. Dit is meer een dress sneaker die qua uiterlijk behoorlijk bulky is en meer richting de Lanvin sneakers gaat. Dit type bulky sneakers is momenteel erg trendy en valt goed in de smaak bij velen. Puma is on a new wave, time to jump on it!

Nike blijft doorgaan met nog een release! Een unieke sneaker, oorspronkelijk gemaakt voor cross-training. Optimale comfort en met een full zipper boven op de sneaker is dit een sneaker die je niet vaak ziet. Bedekt met een Canyon Golden kleur aan de bovenkant en navy blue aan de onderkant, is dit een sneaker die in elke collectie hoort! Zet je kalender klaar op 11-07-2024, want we kunnen deze release niet missen!

Hopelijk pakken jullie een W op de sneakers die jullie willen! Good luck NEXT fam! :)

---
Copy door: Aaron Sakyiama
Design door: Shuwendly Sophia