Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH June

SUMMER IS COMING


Ja ja, dames en heren, de zomer is eindelijk aangebroken! We zijn nu op de helft van het jaar en dat betekent dat het tijd is voor de heetste zomerreleases. Laten we beginnen!

We starten de maand met Asics. Asics blijft indruk maken met hun opeenvolgende sterke releases. Op 1 juni 2024 brengen ze de Gel-Kayano 14 uit in de kleuren 'Sweet Pink' en 'Metropolis'. De Sweet Pink heeft de bekende chrome cover van Asics met accenten van felroze, terwijl de Metropolis dezelfde chrome cover heeft, maar met groene accenten in plaats van roze. Ik hoef niet te vertellen dat deze twee sneakers snel uitverkocht zullen zijn.

Bape staat ook op de eerste dag van juni op de planning en komt uit met de Bape SK8 Sta 2 M2 'Yellow'. Voor de skaters onder ons is dit de perfecte schoen om een ollie mee te doen. Met de zwart en geel kleurcombinatie is deze sneaker eenvoudig te combineren met verschillende outfits. Natuurlijk zijn Bape sneakers niet goedkoop, met een verkoopprijs van €310 zal je zeker een deel van je vakantiegeld moeten inleveren.

Na de Bape SK8 release komt er nog een skate sneaker uit, dit keer van Nike SB. De Nike SB Dunk Low verschijnt op 6 juni in de 'Royal Malachite'. Deze sneaker heeft een goede kleurencombinatie met een groene Nike swoosh, een mix van blauw en lichtgrijs op het bovenwerk, en als finishing touch de bekende gum sole. Skaters kunnen zich verheugen op een geweldige zomer dit jaar!

Om wat balans te brengen in de releases deze maand, brengt New Balance de 990v4 Made in USA in de 'Hi-Lite' kleurstelling uit. Een felgroene sneaker met een mix van grijs en een crèmekleurige zool. Dit zal een statement piece zijn in elke outfit die je draagt. Mis het niet op 7 juni!

Een maand zonder een Jordan release is een maand niet geleefd. Op 15 juni komt de Air Jordan 1 High OG in de 'Denim' kleurstelling uit. Een Jordan 1 volledig bedekt met een denim bovenwerk in drie verschillende denim kleuren: donkerblauw op de swoosh en hiel, white washed denim op de toe box en licht denim op de overige delen van de sneaker. Wees voorbereid!

Hopelijk kunnen jullie je outfits laten shinen deze zomer! Vergeet ons niet te taggen in jullie outfit- en sneakerfoto's!


Copy door: Aaron Sakyiama
Design door: Shuwendly Sophia