Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH March

Spring playa is that you?

Ja, we zijn er weer: de derde maand van het jaar is aangebroken! Februari was dit jaar langer, maar voelde desondanks even kort aan. We hopen dat jullie het allemaal nog volhouden en tot nu toe een goed jaar hebben. Deze maand nemen we jullie weer mee langs een hoop nieuwe releases en, hopelijk voor jullie, veel overwinningen.

We starten de maand met een duo-pack van Asics. De Asics Sportstyle Gel-NYC ‘Harbor Blue’ en de Asics Sportstyle Gel-NYC ‘Cement Grey’ worden samen uitgebracht op 1 maart 2024. Asics heeft, zoals jullie weten, de laatste tijd veel indruk gemaakt en valt erg in de smaak bij velen. De Gel-NYC-pack zal ongetwijfeld snel uitverkocht zijn, dus mis deze release niet! De Harbor Blue is een crèmekleurige sneaker met tintjes babyblauw en subtiele rode accenten in de middenzool – een uitstekende kleurencombinatie, als je het ons vraagt! De Cement Grey heeft voornamelijk een grijze kleur met groene accenten in plaats van rode op de middenzool. Wees er klaar voor!

Vandaag introduceren we een sneaker waarover we nog nooit eerder hebben gesproken. Tromgeroffel, alsjeblieft... De Mizuno! Een korte achtergrond: sommigen van jullie kennen de Mizuno-sneakers misschien al of hebben ze weleens gezien. Mizuno werd in 1906 opgericht in Osaka, Japan, door de broers Rihachi en Rizo Mizuno. Een korte geschiedenisles met het NEXT-team. Terug naar de sneakers! De Wave Rider Beta 2nd wordt uitgebracht in de ‘Sterling Blue’ en ‘White Sand’ kleurstellingen. Beide zijn vrij neutrale kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Als je nog geen paar Mizuno's hebt, haal ze dan nu voordat de hype te groot wordt. Je hebt het hier eerst gehoord.

Jullie kennen het ondertussen wel, toch? Wat is een maand zonder een Jordan-release? Natuurlijk hebben we deze maand ook weer een release van Jordan. Op 9 maart komt de Air Jordan 4 WMNS uit in de ‘Metallic Gold’ kleurstelling. De sneaker is volledig uitgevoerd in de ‘Sail’ kleur (crèmekleurig), met subtiele metallic gouden accenten op de kenmerkende vetergaten van de Jordan 4. De dames krijgen altijd de beste Jordan 4-releases, maar heren met kleinere voeten kunnen hier natuurlijk ook van genieten.

A Ma Maniére heeft het jaar sterk ingezet met de lancering van hun nieuwe collectie. Daarbij voegen ze op 23 maart ook nog eens hun zoveelste samenwerking met Nike toe. De Air Ship x A Ma Maniére in de ‘Green Stone’ kleurstelling, ook wel bekend als de 'Jordan 1 before Jordan 1’s'. Een sneaker met een witleren bovenwerk en groene suède delen op de Swoosh en de bovenkant van de hiel. Een samenwerking als deze zal ongetwijfeld een groot succes worden en zeker snel uitverkocht raken. Zorg dat je klaar bent!

Veel succes deze maand, behaal die overwinningen!

Copy door: Aaron Sakyiama
Design door: Shuwendly Sophia