Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH mAY

tHE HOTTEST SNEAKERS JUST FOR YOU

Gelukkige nieuwe maand! We zijn al bijna halverwege het jaar, maand 5 is aangebroken, mei is hier en het brengt veel hitte met zich mee! Laten we samen eens kijken.

We beginnen met een trip down memory lane voor onze basketballiefhebbers, terug naar 2011, naar de goede oude tijd van het basketball. Een jonge Kevin Durant bij de OKC Thunder die golven maakte! Hij bracht dat jaar samen met Nike de Nike Zoom KD 4 uit in de 'weatherman'-colorway. Dit is misschien wel de meest iconische KD-sneaker die ooit is uitgebracht. Velen weten het niet, maar als KD geen basketballer was geworden, zou zijn tweede carrièrekeuze verslaggever zijn geweest bij een nieuwsstation. Kun je je al voorstellen dat KD om 8 uur 's avonds op het journaal vertelt of het morgen gaat regenen of niet? Wees alert voor deze release, want hij zal heel snel gaan!

Supreme is de laatste tijd aan het koken met Nike! Na hun laatste collectie met Nike, brengen ze deze maand een samenwerking uit op de Nike SB Air Darwin in de Low-variant. Ze doen dit in een paar colorways: Zwart, Zeil, Volt & Khaki. De Air Darwin was oorspronkelijk een basketbalsneaker, de echte OG's onder ons weten ook dat dit een sneaker was die Dennis Rodman veel droeg. Nike en Supreme hebben besloten om dit te veranderen naar een SB-model en ook om van een hoge top sneaker naar een lage top/midden top sneaker te gaan. SB staat bekend om zijn geweldige comfort en duurzaamheid. De Darwin Low is al jarenlang een gerucht in de sneakerwereld en komt nu eindelijk uit! Dus ik hoef niet uit te leggen wat jullie moeten doen!

Wat is een maand zonder een Jordan-release, en dan ook nog eens een Jordan 4-release! Op 4 april 2024 brengen Jordan Brand en Nike de Air Jordan 4 OG ‘Military Blue’ uit. Dit moet een retroversie voorstellen van de Jordan 4 Military Blue die werd uitgebracht in 1989. Met enkele kleine veranderingen in het materiaal is dit bijna identiek aan het paar dat al die jaren geleden werd uitgebracht. Slaap niet op deze release!

Drake doet het de laatste tijd erg goed met zijn merk Nocta. Veel succesvolle releases en samenwerkingen met verschillende merken. Zo brengt hij nu de tweede kleur uit van de Nocta Hot Step 2. Dit zal de witte variant zijn. Je kunt nooit fout gaan met een volledig witte sneaker, vooral niet met een Nocta-sneaker! Dan nog even een snelle vraag voor jullie. Zijn jullie team Drake? Of team Kendrick? Laat het ons weten!

J Balvin brengt op 22 mei de volledig zwarte versie uit van zijn eerder uitgebrachte Jordan 3 J Balvin Sunset. De volledig zwarte versie van deze sneaker heet de Jordan 3 Retro J Balvin ‘Rio’. Dit gaat 100% snel uitverkopen. Maak je geld klaar en wees voorbereid om opnieuw te verkopen! Als je denkt toch een kans te maken, wees dan alert op de Nike SNKRS-app.

Veel succes en W’s toegewenst deze maand! Deel je W's ook met ons via Instagram. Tag ons in je story! @3x3NEXT.

Copy door: Aaron Sakyiama
Design door: Shuwendly Sophia