Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH November

FALL SEASON

We zijn alweer in maand 11! Hopelijk hebben jullie tot nu toe een top sneaker jaar! We zijn bijna aan het eind. In november starten we uiteraard weer met heel veel heat!

Adidas heeft een top jaar gedraaid met alle samba’s die uitgekomen zijn. Adidas houd een collab met Wales Bonner deze maand en brengt daarbij 4 sneakers uit! Wales Bonner x Adidas Samba Pony Leo ‘Dark Brown’, een sneaker met de look and feel van een luipaard. De sneaker is geheel bedekt in vacht met de luipaard vlekken en kleuren. Zo heeft elke sneaker in de Wales Bonner pack een andere dierlijke look and feel. Op 8 november kan je je uitleven op deze collab en ze proberen te kopen!

R.I.P Virgil Abloh to this day! Een bijzondere design op een Air Force 1 Mid gemaakt door Off-White en Nike zal uitkomen op 09-11-2023 in de Varsity Maize colorway. Dit model is al eens een keer eerder uitgekomen in andere colorways. Een Air Force 1 met puntige noppen aan de onderzool geplakt. Geeft een American football vibe met zich mee, daarnaast heeft het natuurlijk de authentieke Off-White tag! Wees scherp op 09-11-2023

Hiep Hiep Hoera! De Air Max Plus is 25 jaar geworden! Dit viert Nike door op 09-11-2023 de Nike Air Max Plus 25th Anniversary te releasen. De Air Max Plus staat al bekend om haar alien like features, dit zet nike voor in deze release door een speciale kleuren combo te kiezen. Op deze Air Max Plus word gebruik gemaakt van een voornamelijk blauwe kleuren maar in een mooie overgang van licht naar donker blauw. Deze overgang geeft een gloed af die bijna alien lijkt! Slaap niet op deze drop!

Natuurlijk worden de dames deze maand ook weer goed gezet. Op 09-11-2023 brengt Nike de Nike Dunk Low WMNS uit in de ‘Metalic Silver colorway’. De kleur word al in de naam genoemd, een Dunk low totaal bedekt in het Metalic silver met een mix van witte patches op de tong, zool en toe box. Dit is een sneaker die erg goed in de smaak zal vallen bij vele en zal dus ook zeker weten snel uitverkocht raken. Dus wees er snel bij, don’t sleep!

Wat is een maand zonder een Jordan release! We hebben op 18-11-2023 een Jordan 4 Craft release in de ‘Medium Olive’ colorway. Een Jordan 4 waar verschillende materialen op gebruikt worden, van suede naar mesh en leer. Allemaal in een olive green colorway zal dit de perfecte herfst sneaker zijn! Dit is een Jordan 4 dus ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat deze snel zullen gaan, en dat je hier natuurlijk vroeg bij moet zijn.

Hierbij sluiten we de 11e editie af! Veel succes and take no L’s !!