Naar boven

Acibadem International Medical Center wordt medical partner van 3X3 Unites!

3X3 Unites presenteert met trots Acibadem als nieuwe partner. 3X3 Unites en Acibadem willen vooral op educatief gebied met betrekking tot sport en gezondheid gezamenlijk optrekken. Naast zichtbaarheid tijdens verschillende evenementen van 3X3 Unites zullen er op educatief vlak kennisuitwisselingen worden georganiseerd en zal er samen gewerkt worden aan een podcastserie over sport, gezondheid en blessurepreventie, welke allen thema’s zijn die binnen de huidige 3x3 community leven.

Acibadem International Medical Center maakt onderdeel uit van de Acibadem Healthcare Group en is één van de grootste gezondheidszorg ketens in de wereld, Acibadem heeft veel voetsporen in basketball met onder andere de sponsoring van de Euroleague grootmacht Partizan uit Belgrado. Ook in Amsterdam wordt er al samenwerkt met North Side Ballers waarmee 3X3 Unites in stadsdeel Noord ook veel optrekt.

Jesper Jobse, mede oprichter van 3X3 Unites is blij met dit partnership. “Acibadem is binnen Nederland enorm ambitieus. Hierbij vinden ze het belangrijk ook maatschappelijk impact te maken en daarbij lijken wij juist van het basketball DNA van Acibadem een hele mooie match.”

Koray Yuruk, general director bij Acibadem International Medical Center bevestigt dit. "Wij zijn enthousiast over de samenwerking met 3X3 Unites. Samen zullen we onze kennis op het gebied van sport en gezondheid delen om een gezondere jonge generatie te creëren."

Over Acibadem

Met de kernboodschap: ‘Zorg verlenen is een kunst’ en kernwaarden als: meesterschap, innovatie, menselijkheid, harmonie en zelfexpressie plaatst Acibadem International Medical Center haar patiënten in het hart van gezondheid en kunst.

Het incorporeren van de kunsten in het verlenen van zorg, bevordert het genezingsproces van patiënten en verbindt mensen met elkaar. Vanuit deze filosofie organiseert het medisch centrum in een inspirerende omgeving kunstprojecten en culturele activiteiten voor haar patiënten en bezoekers.