Naar boven

FIBA 3x3 World Tour Amsterdam timetable bekend!

Ben jij klaar voor het meest uitgebreide FIBA 3x3 World Tour programma ooit?!

Het programma voor de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters 2024 is bekend. Op 12 en 13 oktober is de Gashouder in Cultuurdorp Westergas de plek waar sport en entertainment op een unieke manier gaan samenkomen. Na een uitverkochte editie afgelopen jaar doen we er dit jaar nog een schepje bovenop! Niet alleen strijden de beste mannen ter wereld in de Gashouder, ook de beste vrouwen verschijnen ten tonele om een plek te veroveren in de FIBA 3x3 Women Series van 2025. Maar er staat dit jaar meer op het programma dan 3x3! Op zaterdagavond is bijvoorbeeld ook het NK Breaking en een internationale crew battle onderdeel van het programma. In samenwerking met onze vrienden van Vunzige Deuntjes zorgen we daarnaast in elke sessie voor een fantastisch optredens van Siggy & D1ns, SOR en Cho waardoor blijven zitten zeker geen optie is.
Pre-register Now!

Kies jouw favoriete sessie

Na het ongekende succes van vorig jaar willen we deze unieke ervaring voor nog meer mensen beschikbaar maken. Daarom bieden we het grotere programma van dit jaar in drie sessies aan. Of je nou gezellig met je gezin op zaterdag overdag wilt komen, met je vrienden op zaterdagavond of voor een ultiem finale programma op zondag, we got you covered!’ Voor de echte liefhebbers zijn er voor de zaterdag ook combi tickets of weekend passe partouts te bestellen.

Pre-register uiterlijk vrijdag 3 mei voor de beste plekken en beste prijzen

Vanaf 16 mei start de kaartverkoop voor de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters. Wil jij zeker zijn van de beste kaarten tegen het beste tarief? Zet jouw naam en e-mailadres dan op de pre-register lijst en ontvang als allereerste de kans om tussen vrijdag 10 mei 16:00 en zondag 12 mei 16:00 jouw kaarten te kopen. Sta jij op de lijst, dan krijg je als enige kans om binnen dit timeslot, kaarten te kopen tegen het meest voordelige Super Early Bird tarief. Registreer dus vandaag nog!