Naar boven

Stem op jouw favoriete ontwerp!

Dit jaar wordt het sportveld Henrick de Keijserplein volledig gepimpt en jij kan daar invloed op uitoefenen! 3X3 Unites werkt met De kinderwijkraad aan de ontwikkeling van het basketballveld. Breng jouw stem uit voor de kunst in jouw buurt!

De kinderwijkraad, bestaande uit leerlingen van de Scholekster, de Derde Dalton en de Springstok hebben zich de afgelopen tijd gericht op het bedenken van een kunstschildering voor op het sportveld Henrick de Keijserplein. De leerlingen hebben drie geweldige ontwerpen ontwikkeld onder begeleiding van twee kunstenaars, Hakan Temel & Ruben Jonker.

Welk ontwerp zie jij het liefst op het 3X3 basketball court?

Henrick de Keijserplein 3X3 Unites Court A Henrick de Keijserplein 3X3 Unites Court A Henrick de Keijserplein 3X3 Unites Court A

Court A

COURT B

Henrick de Keijserplein 3X3 Unites Court C Henrick de Keijserplein 3X3 Unites Court C Henrick de Keijserplein 3X3 Unites Court C

Court C

Breng nu jouw stem uit!
Er is een fout opgetreden.
Laat je mailadres achter, dan sturen we je een update als het winnende ontwerp bekend is.
Wij vinden jouw privacy belangrijk. Door je mailadres hier achter te laten ben je niet automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Naast de bevestigingsmail voor je deelname ontvang je van ons nog één mail. Hierin staat welk ontwerp heeft gewonnen en gerealiseerd gaat worden.

Stemmen kan tot en met 25 juni. Deze zomer zal het ontwerp met de meeste stemmen op het plein worden geschilderd. De deelnemers van de kinderwijkraad en 3X3 Leaders, opgeleid door 3X3 Unites, helpen hieraan ook mee. Het gaat hier om een gedeelte van het multi-sportveld om 3X3 basketball nog aantrekkelijker te maken.

Op dit moment biedt 3X3 Unites al regelmatig activiteiten aan op het Henrick de Keijserplein. Wil je een keer komen basketballen? Kijk dan in ons activiteitenoverzicht wanneer onze 3X3 Leaders op de court aanwezig zijn.