Naar boven

Succesvolle tweede editie 3x3 PRO League Hilversum

Op het Marktplein in Hilversum werd afgelopen zondag voor de tweede keer een drukbezocht evenement voor de 3x3 PRO League gespeeld met twaalf heren- en achter vrouwenteams.

Voor het terras van restaurant Mout waren de tribunes rondom het 3x3 PRO League veld eigenlijk de hele dag goed gevuld. Het publiek zag tijdens een lange dag vol met fantastische wedstrijden bij de mannen het Nederlands team U23 en team Bemmel de finale halen en bij de vrouwen, team Katwijk en team Amsterdam. Deze 4 teams plaatsen zich voor de finale van de 3x3 PRO League op zaterdag 13 juli tijdens het Vunzige Deuntjes Festival.

Helaas kwamen er in Hilversum geen dag winnaars. Waar het weer ons het grootste gedeelte van de dag goed gezind was zorgde buien er aan het einde van de dag voor dat we helaas eerder moesten stoppen. Omdat de tickets voor Vunzige Deuntjes Festival al verdeeld waren was dit gelukkig geen probleem.

Naast het 3x3 PRO League veld, werd ook het side event court de hele dag goed benut. Vele lokale kinderen en jongeren deden mee aan de verschillende clinics en het minitoernooi. Een succesvolle dag voor de 3x3 community in Hilversum brengt ons halverwege de 3x3 PRO League. Next stop, Utrecht op zaterdag 6 en zondag 7 juli.