Naar boven

Urban Sports Week Amsterdam 2021 Een Succes!

Het Urban Sports Week Amsterdam (USWA) is weer terug en was op 23 en 24 oktober het grote event van de stad. Er waren dit weekend verschillende evenementen, wedstrijden en kampioenschappen om aan mee te doen of om te aanschouwen. Er werden ook gave demo’s en clinics in urban sports gegeven, zoals BMX, freerunning, inline-skating, skateboarding, tag, futsal en 3X3 basketbal. Het hele weekend stond in het teken van verschillende urban sports, lifestyle en cultuur, allemaal samengebracht op een unieke locatie in de Centrale Markthal.

Voor dit specifieke event hebben wij meerdere 3X3 toernooien en verschillende challenges georganiseerd. Hiervoor had onze partner Oqium diverse prijzen beschikbaar gesteld.

We hebben dit weekend veel deelnemende teams van verschillende verenigingen mogen ontvangen en na een spannend weekend kwamen er uiteraard een aantal winnaars uit de strijd!

In onder andere de leeftijdscategorieën 10-14, 14-18 en 18+ hebben we voor zowel de jongens als de meisjes prachtige prijzen uitgedeeld. Tot slot hebben we tijdens het weekend een get-together gehouden op de prachtige venue met onze 3X3 Leaders. We hebben hier gezamenlijk gezellig pizza gegeten, drankjes gedronken en nagepraat. Zo hebben we een fantastisch weekend in stijl afgesloten.