Naar boven

3X3 Unites en Maileon sluiten partnership voor drie jaar: ‘Ambitie om samen verder te groeien’

3X3 Unites en Maileon sluiten een samenwerking voor drie jaar. Met het ondertekenen van de partnerovereenkomst stelt Maileon als e-mail partner 3X3 Unites in staat om de volgende stap te zetten op het gebied van e-mailmarketing automation.

Maileon, door Emerce uitgeroepen tot beste e-mailmarketingplatform, gaat 3x3 Unites ondersteunen bij het opzetten en versturen van geautomatiseerde mailcampagnes, ad hoc en transactionele mailings, en reguliere nieuwsbrieven.' Daarnaast wordt er vanuit Maileon kennis en kunde ingezet voor de verdere ontwikkeling van het ecosysteem van 3X3 Unites.

Maileon gaat 3X3 Unites niet alleen ondersteunen als e-mail partner in Nederland, maar ook bijstaan bij de internationale opschaling op het gebied van e-mailmarketing. Menno Worst en Bjorn van Breemen, managing directors van Maileon, zien grote kansen voor het partnership: ‘We hebben de ambitie om samen verder te groeien, in Europa en daarbuiten.’

Mark Schuurman, co-founder 3X3 Unites: ‘We werken al enige tijd heel fijn samen met Maileon en ontwikkelen onder andere door dit partnership stap voor stap onze digitale marketing en aanwezigheid online. Een van de krachten van onze community zijn de wisselwerking tussen de online en offline momenten waarop we met elkaar in contact zijn. Deze samenwerking getuigt van veel vertrouwen en we kijken uit om het partnership de komende jaren verder uit te breiden.’

Over Maileon

Maileon, in 2002 in Duitsland opgericht, is actief voor meer dan 3.500 klanten over heel Europa. Het team van Maileon bouwt aan slimme software en echte relaties. De schaalbare oplossing van Maileon stelt gebruikers in staat effectieve en resultaatgerichte campagnes te creëren. Het platform wordt dan ook door verschillende soorten bedrijven ingezet voor succesvolle marketing. Maileon is geen onbekende in de sport: dankzij een strategische samenwerking met KORE (Sports Alliance) wordt het platform bij sportorganisaties in negen landen ingezet voor omnichannel fanmarketing.

Over 3X3 Unites

3X3 Unites ondersteunt en inspireert jongeren die hun dromen willen najagen. Dat doet de stichting sinds de oprichting in 2016 door middel van 3x3 basketball. Met deze laagdrempelige en inclusieve sport als uitgangspunt krijgen jongeren handvatten om eigenaar te worden van hun eigen succes en de mogelijkheid om een positieve impact te maken op hun leven en de wereld om zich heen.
Dit doet 3X3 Unites op verschillende plekken en op verschillende manieren. Via de 3X3 Leader Course krijgen jongeren de kans om aan hun life skills te werken en hun opgedane kennis in te zetten in wijken, steden, bij verenigingen of zelf georganiseerde (topsport)evenementen. Vanaf de straat tot het allerhoogste niveau. From the streets to the world stage.

FIBA 3X3 World Tour Amsterdam Masters

Een van de topsportevenementen die 3X3 Unites organiseert, is de FIBA 3X3 World Tour Amsterdam 2024. Dit evenement vindt plaats op 12 en 13 oktober in de Gashouder in Amsterdam. Een afvaardiging van Maileon zal hierbij aanwezig zijn, zoals zij vanaf 2022 al fanatiek supporter is tijdens de topsportevenementen van 3X3 Unites.