Naar boven

FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters komt in 2024 opnieuw naar de gashouder!

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober is de iconische Gashouder opnieuw de locatie voor de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters 2024. Heb jij vorig jaar kunnen genieten van het evenement? Dit jaar beloven we nog meer spektakel! Naast het FIBA 3x3 World Tour toernooi voor mannen, voegen we dit jaar ook een internationaal vrouwen 3x3 evenement toe net als de Amsterdam Breaking Championships. Met meer sessies, een uitgebreider programma, spectaculaire side-events en optredens van topartiesten belooft het een indrukwekkende en unieke mix van topsport en entertainment te worden.

Koop hier je tickets!

Laatste nieuws

What to expect?!

Wie dacht dat vorig jaar al episch was kan zich er maar beter op voorbereiden wederom weggeblazen te worden! We brengen je de hottest 3x3 action van zowel de beste mannen als vrouwen ter wereld. Met de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters én de Women Series Qualifier op zowel zaterdag 12 als zondag 13 oktober. Daarnaast staat zaterdagavond het NK Breaking op het programma én hosten we in samenwerking met onze vrienden van Vunzige Deuntjes Siggy&D1ns, CHO en SOR.

De twee dagen zijn verdeeld in drie sessies check het programma hieronder.

Programma

Get your tickets here!

VIP experience & zakelijke arrangementen

Wil je een volledige VIP-hospitality ervaring of wil je meer weten over de hospitality mogelijkheden? Download hieronder de VIP-hospitality brochure. Indien je additionele vragen hebt of direct een aanvraag wil doen, neem dan contact met ons op via dit e-mailadres: hospitality@3x3unites.com.

Partners van de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters

De FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters zouden niet mogelijk zijn zonder onze partners. Benieuwd hoe ook jij bij kan dragen en een waardevol onderdeel van dit unieke event kan worden? Ga dan naar onze partner pagina.