Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH December

Last minute christmas shopping

December staat bekend als de maand van de Jordan! Het is bijna traditie dat er elk jaar een nieuwe Jordan 11 uitkomt en dit jaar kunnen we de Cool Greys ,waar bijna elk sneakerhead naar op zoek is, verwachtte.

De afgelopen maanden zijn we keer op keer verasst met een groot aantal Yeezy releases. Het ziet er naar uit dat Kanye West dit jaar een statement wilt maken. December stond altijd in de naam van de Jordan 11 releases, maar dit keer kunnen we een groot aantal restocks en nieuwe releases van Yeezy's verwachten. Van Yeezy slides tot aan de Yeezy 250's. Leuke aankopen voor de aankomende winter seizoen!

New Balance heeft dit jaar grote stappen gemaakt in de sneaker community. Doormiddel van een groot aantal collaborations met onderandere Paperboy Paris, Aime Leone dore, Bodega en Rich Paul. Het ziet er naar uit dat New Balance hier is om te blijven en hoopt een goed jaar voor ze te worden in 2022.

Deze releases zullen verkrijgbaar zijn via de Nike sneakers app, Nike app, Solebox, BSTN, Patta, footlocker & New balance site.