Naar boven

3x3 NEXT hottest sneakers of the month of May

The drip starts at the feet
Afgelopen maand april was een maand vol met HOT drops. De Jordan 1 Hyper Royal nam de eerste plaats in populariteit. De maand mei belooft ook een goeie maand te zijn voor sneaker liefhebbers.

De Jordans nemen deze maand weer de voorgrond met frontrunner de Air Jordan 4 Retro Tech Grey. Een super clean look, die makkelijk te combineren is met verschillende outfits aankomende zomer. Verkrijgbaar voor 190 euro en wordt op 29 Mei gereleased. Genoeg tijd om je inkomen te stacken en een gokje te wagen. De runner up is de Air jordan 1 High Shadow 2.0. Ook een parel voor liefhebbers en deze dropt op 15 mei voor maar 150 Euro.

Los van Jordans is de hot pick lijst ook gevuld met een kleurrijke Adidas Yeezy 500, een collab van Adidas en Bapesta, een collab van Ambush met de Nike Dunk High en een classic shoe met een twist, de Nike Airforce 1 Tear-Away.

De Jordan & Nike sneakers zullen verkrijgbaar zijn via de Nike SNKRS app en Footlocker. De Adidas sneakers zullen via loting beschikbaar zijn via de Adidas confirmed app.

Ben jij de gelukkig en vang jij geen L? Laat ons je W zien en tagg ons in je post of story!