Naar boven

2023 in cijfers

Met trots presenteren wij het jaar 2023 in cijfers. Bij 3X3 Unites is groei altijd een van de leidende thema’s. Waarbij de groei van het individu centraal staat. Iedereen binnen 3X3 Unites heeft de drive om het beste uit zichzelf en iedereen binnen onze community te halen. Intrinsiek willen we met elkaar de wereld een stukje mooier maken aan de hand van 3x3. 

Sinds onze start in 2016 gaat deze groei hand in hand met de groei van onze community en daarmee met de impact die we vanuit 3X3 Unites maken. Voor het derde jaar op rij gingen we in 2023 “From the Streets to the World Tour” en hoe!!

Het was een jaar waarin we samen met ons internationale team, de 3X3 Leaders als lokaal rolmodel en onze partners weer nieuwe uitdagingen zijn aangegaan! Elke beproeving leidde vervolgens tot fantastische resultaten. 
Naast mooie hoogtepunten als een record aantal opgeleide 3X3 Leaders, de groei van de 3x3 Street League en de World Tour in de Gashouder was 2023 ook het jaar waarin we meer dan ooit ons inzetten voor thema’s als gendergelijkheid en mentaal welzijn. Thema’s die onze programa’s voor jongeren nog meer van waarde maken en hen ondersteunen in hun ontwikkeling voor 


Grote dank willen we uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan elke vorm van groei van 3X3 Unites. Voor nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen en al het goeds voor 2024.


Let’s keep winning together in 2024!

Mark Schuurman
Jesper Jobse

Founders 3X3 Unites