Naar boven

3x3 next halloween get-together 2022

Zondag 06 November hadden wij de tweede editie van de jaarlijkse 3X3NEXT Halloween party. Vorig jaar was een geslaagde avond met een kostumm contest en een aantal spannende muzie bingo rondes! De kostuum contest hadden wij groot aangepakt doormiddel van een online poll op onze instagram account 3X3NEXT. Dit jaar hadden wij het anders aangepakt!

Iedereen kon terplekke stemmen op een ander, maar niet op zichzelf. We wilde iedereen gelijk verrassen met een winnaar en prijzen. De winnaar van de kostuum contest werd richting het einde van de avond pas bekend gemaakt.

De avond begon heel rustig. Langzamerhand vulde de remise met een aantal creatief verkleedde individuen. Er was 1 persoon die gelijk de spotlight ving. Melissa! Zij kwam verkleed als Fiona van Shrek, maar zij had een twist! Ze kwam namelijk niet alleen, maar met haar entourage; King Farquaad en the Magic Mirror. Dit maakte haar claim op de best verkleedde persoon die avond helemaal compleet!

Zoals vorig jaar hadden wij dit jaar ook een hoofdspel! Vorig jaar met muziek bingo afgetrapt en dit jaar met een horror quiz! De quiz bestond uit een aantal rondes:

  1. Een algemene vragen ronde over verschillende aspecten van Halloween
  2. Een vragen ronde met de thema Film & Series
  3. Plaatjes ronde waarbij je de naam van de afgebeelde persoon moest opschrijven
  4. Plaatjes ronde waarbij je de film of serie moest opschrijven waarin de afgebeelde persoon speelt
  5. Soundbits ronde waarbij er opgeschreven moest worden vanuit welke film de afgepeeld sound komt.
  6. Soundbits van nummer waarbij een horror aspect terugkomt in de titel.
  7. Meerkeuze ronde met een mix van algemene halloween vragen, film/series vragen en meer!

De avond werd fantastich afgerond met muziek, drinken, spelletjes en vibes! Een potje competitief 30 seconds spelen kon bij deze avond niet gemist worden!