Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH April

The return of the dove?

We zijn halverwege de maand April en het ziet ernaar uit dat we in de laatste 2 weken alleen maar Heat kunnen verwachten. De release datum van de Turtle Doves en Jackie Robinson Dunks low wordt in de loop van de maand bekend gemaakt. Afgelopen week werd de release datum van Union LA x J2s bekend gemaakt!

De adidas Yeezy Boost 350 Turtle Dove kwam voor het eerst uit in 2015 en begon samen met de andere releases de Adidas Yeezy wave in het leven te blazen. De re-release ziet er hetzelfde uit als het originele paar! Een release datum is nog niet bekend , doordat dit nog geen officele release heeft! Het is voorlopig nog in de wandelgangen, maar hopen hier snel een release van te zien in April!

Het ziet er naar uit dat de Jordan 2 een nieuw leven krijgt door de collab met Union LA. Voor de lezers die de brand niet kennen. Union LA is een Los Angeles-based streetwear shop, die zijn deuren voor het eerst opende in 1989 in Spring street Soho. Hun concept is simpel: "Koop merken die we zelf zullen dragen en kleding die de grens tussen mode en functie bewandelt, waarbij de 'kostuum'-kant van mode wordt vermeden door klassiekers met een twist aan te bieden." Hun laatste release en collab was de Union LA x Nike Dunk.

Raffles: Oqium tot en met 20 April

Sneaker Stores: BSTN, Nike, Solebox, Size, Oqium