Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH APRIL

spring player is that you?

We zijn alweer bij de 4e maand gekomen, het jaar gaat super snel! Dat betekent dat er geen tijd is om stil te zitten en te slapen want de volgende releases staan alweer op de kalender.

Laten we beginnen met de eerste paar releases. De Nike Air Max 1 ’87 in de ‘Coconut Milk’ color way staat ready voor 1 april (en dat is geen joke) :).

Deze women’s exclusieve en in een nog al licht creme kleurig leer bedekte sneaker is de eerste Air Max die uit komt sinds de Air Max Day op 26 maart vorige maand. Het is een erg neutrale kleur als je het ons vraagt en zal zeker niet alleen bij vrouwen in de smaak vallen maar ook bij de heren met smalle voetjes! ( alle maten tot en met 44,5) 

Ook komt op 1 april de Air Jordan 11 Low uit in de ‘Cement Grey’ color way. Dit is een sneaker die bij vele zeker goed in smaak zal vallen omdat het simpele kleuren bevat. De sneaker is voornamelijk in het wit bedekt met natuurlijk de unieke upper midsole in het gloss grijs, daarbij natuurlijk de icey zolen! Deze sneaker zal zeker weten uitverkocht raken en snel ook so be quick!

New Balance maakt ook deze maand een return met de futuristische New Balance 1906R in de ‘Burgundy’ color way. Deze sneaker is volledig in het bordeaux rood met hier en daar hintjes van zwart zoals op de New Balance Logo en op de hiel van de sneaker. De mid sole van deze sneaker is in het creme gedaan om het toch wel weer ergens de vintage vibe terug te geven. Al met al geeft deze schoen je een futuristische vibe maar ook een old sporty look mee! The best of both worlds as we would say.

New Balance is nog eens aan de beurt op de tweede dag van de maand krijgen we de New Balance 990v3 - Made in USA in de ‘Tan Green’ color way. Ze zeggen wel Tan Green maar de sneaker zelf is voornamelijk bedekt in een sunset orange kleurige mesh met hintjes van donker groen. Dit brengt bij ons de herfst erg naar boven! Daarnaast is de midsole gedaan in een mid olive color way met een hint van creme op de hiel. Dit is een prachtige schoen die met veel outfits zullen passen en past ook zeker bij het seizoen waar wij ons nu in bevinden! Very refreshing. 

Na het succes van de Jordan 4 SB in de green color way, brengt Jordan op 6 April de Air Jordan 3 WMNS Retro in de ‘Lucky Green’ color way. Dit is een hele simpele sneaker die voornamelijk bedekt is in wit kleurig leer in combinatie met traditionele hinten op de neus en hiel in de elephant print. De mid sole is voornamelijk in het creme. Deze sneaker zal ook zeker snel gaan so stay woke! En schrijf je zsm in bij alle raffles zodra dit mogelijk is.

We eindigen de maand met een Bang! Travis doet misschien voor de laatste keer een collab met Jordan op de Jordan 1 low dit doen ze met de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP in de ‘Olive’ color way. Deze sneaker staat ingepland op 26 april en wij hoeven je natuurlijk uit te leggen waarom dit misschien wel een van de meest geanticipeerde sneakers van het jaar kan worden! De sneaker zelf is bedekt in een wit kleurig leer met daarbij een mix op onder andere de neus in een zwart kleurig mesh. De Beruchte reverse Nike Swoosh is dit keer in een ‘olive’ green type of color way. Daarnaast is de mid sole in de kleur crème gedaan met daaronder een laag ‘olive’ green. Omdat dit een Cactus Jack Special is en daar boven op ook nog eens misschien de laatste Jordan 1 die uitkomt in samenwerking met Travis, moeten jullie erg Allert zijn! Want wij zullen hier zeker niet op slapen dus doen jullie dat ook niet! Veel succes en go spend some money! See you NEXT month!