Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH AUGUST

NOTHING BUT HEAT

Een nieuwe maand dus dat betekent weer nieuwe kansen om een ‘W’ te pakken op je favoriete opkomende sneaker! De maand augustus is vol gepland met veel toffe releases en sneaker days laten we samen een kijkje nemen!

Zoals voorgaande maanden zal New Balance zeker ook deze maand weer met goede releases komen. Zo beginnen ze de maand op 2 augustus met een restock van maar liefst 8 verschillende kleuren van het ‘550’ model. Dit zijn de kleuren: white/red, white, white/blue, pink, cream, panda, triple black en de burgundy colorway. Met deze 8 releases in een keer is augustus goed van start gegaan.

Adidas houdt op 2 en 3 augustus hun jaarlijkse Yeezy Day. 2 dagen vol toffe en exclusieve yeezy releases/ restocks. In deze twee dagen zal er van elk ander model yeezy wel wat gereleased worden. Zo zal iedereen kans maken om een yeezy die zij of hij al jaren wilde kopen weer te kunnen kopen voor de originele retail prijs. De yeezy’s zullen verspreid over deze twee dagen op random tijdstippen op de app gereleased worden. Dus voor alle yeezy lovers wees alert en blijf wakker, because if you snooze you lose.

Ook Stussy zal in augustus zeker wat waves maken, met 2 sneaker drops. De Stussy x Nike Air Max 2013 in de ‘Fossil’ en ‘Pink’ colorways. Deze 2 zullen droppen op 5 augustus in combinatie met een nieuwe collectie kleding. Stussy doet voor het eerst een collab op de Nike Airmax 2013, en ze hebben het erg simpel gehouden op dit model.

Naast de Yeezy day van Adidas, viert Nike jaarlijks de SNKRS day in symbool voor nog een jaar dat de Nike SNKRS app bestaat. Op 8 augustus dropt Nike tijdens SNKRS day de Nike Air Force 1 Low ‘SNKRS Day’ en de Nike Air Max 1 ‘Tour Yellow’. Deze twee schoenen zijn beide exclusief voor de SNKRS app en zullen daarmee ook nooit meer uitkomen. Of er naast deze2 sneakers nog andere releases gepland staan voor op SNKRS day is nog niet bekend, maar het is zeker belangrijk om alert te blijven en de SNKRS-app geopend te laten op jullie telefoons!

De SNKRS day is niet de enige dag in de maand waarbij nike veel heat zal droppen. Aan het einde van de maand op 22 augustus zal de lang verwachtte Patta x Nike Air Max 1 ‘Orange’ uitkomen. Een nieuwe kleur die deel uit zal maken van ‘the wave’ pack die patta vorig jaar is gestard samen met Nike. Naast de ‘Orange’ colorway zal Patta op 30 augustus ook de ‘White’ colorway uitbrengen van de Patta x Air Max 1 wave pack. Er waren veel foto’s opgedoken op internet/ sociale media van deze twee kleuren en nu is het wachten dan eindelijk voorbij!