Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH AUGUST

time for a new rotation

Het jaar gaat steeds sneller en sneller we zitten op al op de 8e maand. Augustus gaat natuurlijk weer een top maand worden vol met sneakers!

We starten de maand met een different type of drop. De Salehe Bembury x Crocs Pollex Slide ‘Tashmoo’ komt op 1 augustus uit. De crocs kennen we natuurlijk al maar nu zijn er in het zelfde model ook slides gemaakt die misschien wel even lekker lopen! De Tashmoo colorway is in een zomerse licht blauwe kleur bedekt en zal zeker een goede vakantie slide zijn.

Yeezy day is back! Adidas en Yeezy doen samen voor de tweede keer dit jaar een Yeezy day in augustus. Er word verwacht dat er heel veel sneakers op de lijst, maar niks is nog honderd procent! Wat je wel kan doen is alvast al je geld ready hebben en alert zijn op de Adidas app!

Wat is een maand zonder een release van Jordan? Deze maand komt de Jordan 4 Retro ‘Red Cement’ uit op 12-08-2023. De Jordan 4 valt zoals altijd goed in de smaak bij veel mensen, en zal dus hoogstwaarschijnlijk erg snel uitverkocht raken! Deze sneaker heeft een mix van een paar kleuren, waaronder wit voornamelijk gebruikt wordt in combinatie met zwart en tinten rood.

Nike dunk low WMNS ‘Cacao Wow’ een prachtige dunk, erg simplistisch. Een mix van Bruin, wit en crème. De kleur crème brengt de vintage vibe naar deze sneaker en dit is voor vele zeker de deal maker. Wees alert! Alle dames zullen hard gaan op deze sneaker, en de heren met een schoen maat groter dan 44 zullen jammer genoeg hun geluk moeten proberen bij een andere sneaker!


Nike air Max brengt in augustus een twee tal Air Max 1’s uit! Voor de lief hebbers zullen deze uit komen op 18-08-2023 dit zijn de Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’ & ‘Bronze’. De clear Jade colorway is voornamelijk turquoise en de Bronze colorway geeft meer weg van een beetje donker oranje of erg licht bruin.( eigenlijk wat de naam zelf al aangeeft een bronskleurig leer)
In Nederland lopen de Air Max 1’s erg goed en zijn er veel liefhebbers van deze sneaker dus zal deze drop ook zeker snel gaan!

Veel succes deze maand stay fresh!

Vergeet natuurlijk ook niet episode 2 van de True To Size show te bekijken op de Oqium youtube kanaal!