Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH DECEMBER

SNEAKERS FESTIVE

De laatste maand van het jaar is aangebroken, en het wordt er ook dit keer zeker niet minder op. December zit bom vol met geweldige releases om je schoenen collectie voor een laatste keer in 2022 nog een beetje aan te vullen.

Op 5 december komt Nike SB uit met nog eens een Lobster model. Na de Green Lobster, de Purple Lobster en ook de Red Lobster komt Nike samen met CONCEPTS dit jaar uit met misschien wel de meest geanticipeerde schoen van het jaar de Orange Lobster SB dunks. Het zit hem al in de naam, met een mix van twee tinten oranje op de schoen en witte accenten maakt Nike de Orange Lobsters. Als je kijkt naar de voorgaande modellen van de Lobster collectie samen met Concepts zijn de resell prijzen altijd erg hoog geweest. Ook dit keer zullen de prijzen zeker omhoogschieten na deze release. Stay woke for his release!

All ballers stand up and get your money ready! Op 9 december komen de Nike Lebron XX uit in de Purple and Gold colorway. De Lebron XX is misschien wel de beste basketbalschoen van het jaar en de colorways maken deze sneaker alleen maar beter! Deze zal uitkomen op de Nike app maar je zult ze ook misschien te pakken krijgen bij retailers zoals footlocker en Oqium.

Jordan komt zoals elk jaar met een nieuwe Jordan 11 release in december. Ook dit keer wordt de traditie niet overgeslagen. Dit jaar komt de Jordan 11 uit in de ‘Cherry’ colorway. Deze retro 11 komt uit in full Family sizing en kan je dus leuk met een kerst pyjama met de hele familie aan doen!

Wat is een maand zonder een New Balance drop? New Balance heeft ook deze maand weer een paar releases, waaronder de New Balance 991 Made in England ‘French Roast’. Deze sneaker maakt gebruikt van verschillende materialen op de sneaker. Er worden voornamelijk bruinkleurige leer stoffen gebruikt. Dit geeft de sneaker een oude/ vintage type of look.

Nog een New balance die op de 15e uitkomt is de New balance Made In UK ‘Smoked Pearl’, bedekt in een voornamelijk grijze kleur is dit ook een erg simpele New Balance sneaker die waarschijnlijk erg goed zal lopen.

We sluiten de maand af met een banger! Travis Scott heeft opnieuw een collab met Jordan op een Jordan 1 low. Deze Low komt geheel in een zwarte suède stof met als naam Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Black/ Phantom’. Deze sneaker zal gegarandeerd worden uitverkocht en zal zeker een hoge resell waarde hebben! Blijf alert op 15 december want het wordt een erg drukke dag!

Zie beneden onze top releases van de maand!