Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH december

gift giving season

Hier zijn we dan, december.... Het voelt alsof we net in januari zijn begonnen met de eerste release, en nu moeten we alweer praten over de laatste releases van het jaar. Laten we de laatste maand van het jaar, gevuld met feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst, goed beginnen met een Nike Dunk Low voor dames. Op maandag 04-12-2023 komt de Nike Dunk Low WMNS uit in de Bronzine colorway. Een Dunk bedekt met voornamelijk drie kleuren: olijfgroen, moerasgroen, een zeer lichte bruin/creme kleur en felrode veters en tong. Een interessante kleurencombinatie die de meesten van ons een herfstig gevoel geeft.

De Nike Airmax Plus maakt deze maand een comeback met een camouflage colorway. Het wordt al in de naam benoemd: een sneaker helemaal bedekt in grijze camouflage, met daarin gemengde zwarte stukken op de tong en zool. Als kers op de taart heeft het een oranje swoosh en logo als statement. Deze sneaker zal waarschijnlijk in de smaak vallen bij velen en dus hoogstwaarschijnlijk uitverkocht raken! Dus niet lang wachten.

Wat is een maand zonder een New Balance sneaker? Ook in december keert New Balance terug en we beginnen met de 991 Made in UK in de 'Pelican' colorway. Je zou kunnen zeggen dat dit een van de meest neutrale schoenen is die uitkomen, een mix van grijs, wit en zwart. New Balance mist gewoon niet, en ook deze zullen, net als voorgaande releases, zeer gewild zijn.

Patta wint het collab-spel! Na een succesvolle samenwerking met FC Barcelona en Nike, doet Patta het deze maand opnieuw met New Balance. Dit is een van de twee releases die gepland staan: de Patta x New Balance 991 v2 in de 'Picked Beet'. Een sneaker met voornamelijk bordeauxrode kleur, wijnachtig rood, met tinten grijs op de tong en zool en hintjes neon groen op de veters en de zool. Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat een Patta-collab gegarandeerd uitverkocht zal raken. Mis het niet op 08-12-2023!

Het is traditie dat er elk jaar in december een Jordan 11-release gepland staat. Dit jaar is dat de Air Jordan 11 Retro 'Gratitude'. Je kunt bijna niet fout gaan met een klassieker als deze, een combinatie van wit en zwart met een gouden Jordan-logo. Simpel maar zeer effectief en met een prachtig verhaal erachter! Dit zal een perfect cadeau zijn voor de hele familie tijdens Kerst. (Hij komt ook uit in full family sizing!)

Heb je vroeger naar de Powerpuff Girls gekeken? Nee? Ik namelijk ook niet :) Maar ik kan je wel vertellen dat iedereen deze cartoon personages wel herkent! Er zijn 3 Powerpuff Girls: Bubbles, Buttercup en Blossom. Nike doet een collab op de SB Dunk Low en brengt daarmee ook 3 sneakers uit! Elke personage krijgt haar eigen sneaker in de kleuren van elke Powerpuff Girl. Dit betekent dat we een pack krijgen met een Nike SB Dunk Low in de kleuren: blauw + geel, groen + zwart en roze + oranje. Dit is naast de meest willekeurige collab misschien toch wel een van de coolste collabs die dit jaar uit zal komen. Dus voor de laatste keer dit jaar zal ik zeggen, mis deze sneaker niet!

Hopelijk hebben jullie een topjaar gehad met veel 'W's en een volle kast met sneakers! Hopelijk niet te vol, want volgend jaar, 1 januari, zijn we er weer klaar voor om de releases met jullie te delen! Alvast een gelukkig nieuw jaar en de beste wensen!