Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH Januari

New year new sneakers

Gelukkig 2024 aan al onze lezers! We hopen dat alle tien vingers en tenen nog intact zijn, vooral die tenen, die zul je zeker nodig hebben dit jaar met alle hitte die eraan komt! Zonder al te veel geklets, starten we met de eerste sneakerreleases van januari 2024. Asics had een fantastisch 2023 en begint 2024 krachtig. Op 12 januari brengt Asics het Gel-Terrain Pack uit: een set van drie sneakers, elk in een unieke kleurstelling - Dark Jade, Faded Ash Rock en Vanilla. Deze sneakers zijn gemaakt van verschillende lichtgewicht materialen. Wees klaar voor deze release!

Waar zouden we zijn zonder de Jordan 1? Ook deze maand verschijnt er natuurlijk weer een nieuwe Jordan 1. De eerste nieuwe release van het jaar is de Air Jordan 1 High ‘Yellow Ochre’. Deze Jordan 1 blijft trouw aan het klassieke ontwerp en houdt het simpel en stijlvol met een mosterdgele kleurstelling met witte en zwarte accenten. Een echte retro-uitstraling. Een Jordan 1 valt altijd in de smaak, dus mis deze release niet!

Na een samenwerking met Jacquemus, is de populariteit van de Nike Air Humara flink gestegen. Op 13 januari komt de nieuwe Air Humara ‘Future Motion’ uit. Deze sneaker houdt het simpel, met een voornamelijk crèmekleurige bovenkant en subtiele bruine accenten, inclusief de bruine Swoosh. Een sneaker die bijna bij elke outfit past, zal zeker snel uitverkocht zijn.

De Franse voetbalfenomeen Kylian Mbappé debuteerde een paar weken geleden de Nike Mercurial Superfly 9 FG ‘Voltage Purple’ schoenen in een wedstrijd met PSG. Deze

schoenen hebben een 'tweelingbroer', de Nike Air Max Plus OG ‘Voltage Purple’. De Air Max Plus heeft een paarse kleurstelling met oranje accenten op de tong en de Nike Swoosh. Naast de overwegend paarse bovenkant heeft de sneaker een witte buitenzool.

Het Chinese Nieuwjaar nadert, en Nike viert dit met een aantal sneakerreleases op 24 januari. Het Chinese Nieuwjaar valt officieel op 10 februari, en 2024 is het jaar van de Draak, wat groots gevierd zal worden. We bespreken vandaag de Air Jordan 2 Low die wordt uitgebracht. Deze heeft een relatief eenvoudige kleurencombinatie van bordeauxrood, zwart en lichtcrème, met een speciaal monogram patroon verspreid over de sneaker. Wees klaar voor de Chinese Nieuwjaarsdrop op 24 januari 2024.

Hopelijk wordt dit een fantastische start van het jaar en scoren jullie de 'wins' die jullie willen! Veel succes en tot volgende maand!

Door: Aaron Sakyiama