Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH July

The month of Jordans!
Zomer is technisch gezien om de hoek, maar het weer zit jammer genoeg niet mee! Dat betekent niet dat je niet ready moet zijn voor wanneer de zon uitbreekt! In de maand van Juli staan er een aantal top tier drops op je te wachten. Deze maand noemen wij ook de maand van de Jordans!
Wij hebben voor deze maand een selectie gemaakt van 6 sneakers die je absoluut niet kan missen. Weet jij er 1 te bemachtigen? Dan is je rotatie verzekerd van een uitblinker. De eerste paar die er dropt is de Air Jordan 4 Retro Oreo 2.0. Had jij de Retro Tech Grey gemist? Nou hier is er nog een kans, mis het niet want het dropt op 3 Juli! Het volgende paar die je niet mag missen is de grote broer van de AJ4, namelijk de AJ 3 in de racer blue variant. Deze Parel dropt op 10 Juli! De Jordan brand heeft na dit ook een verassing voor ons! Aan het einde van de maand dropt Fragment x Travis Scott x AJ 1. Genoeg tijd om een plan in elkaar te gooien om deze GRAIL te bemachtigen.
Geen fan van de Jordans? Niet getreurd op 5 Juli dropt de YEEZY Boost 700 in de Blue Tint variant. Bekijk websites zoals Sneakerjagers voor de drops die onze top 6 niet gehaald hebben!
Ben jij 1 van de gelukkige? Tag ons in je Ws of in je dope fits en wie weet word jij ge-featured op 1 van posts! Happy Hunting!