Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH JULY

HEAT WAVE INCOMING!

We hebben het einde van de maand juli bereikt, en sluiten weer de deur van een maand vol goede sneaker drops. Met het sluiten van de deur van juni openen we de deur naar juli en nemen we een kijkje naar de drops van de maand. Iets dat erg op de NEXT radar is opgevallen is dat New Balance dit jaar hele grote stappen neemt met de simplistische designs die ze hebben voor de sneakers. Zo komen er in de maand Juni weer een paar nieuwe colorways uit van de New Balance 2002R. Dit zijn deze maand de kleuren: Phantom, Dark Camo, Sweet Caramel en Navy. New Balance valt bij ons in ieder geval goed in de smaak, door het gebruik van goede kleuren en een simpel design is de hype en vraag voor deze sneaker erg groot.

In juli zal Nike ook natuurlijk zoals gebruikelijk een collab uit brengen, deze maand zal dat zijn met de Franse fashion brand Jacquemus. Deze collab met Jacquemus wordt gedaan op de Nike Air Humara en komt in de kleuren bruin en wit. Dit zal de eerste keer zijn dat de Franse Fashion brand een samenwerking op een sneaker heeft samen met Nike. De kleuren die op de twee schoenen zijn gebruikt zijn vrij neutraal en zullen dus hoogstwaarschijnlijk goed in de smaak vallen bij het publiek. Deze drop zal een “Womens only” drop zijn, dus dat betekent dat de maten tot maximaal maat 44,5 zal gaan. Mensen die deze sneaker tof vinden maar een grotere maat hebben zullen dus veel pech hebben bij deze release.

Travis Scott heeft na het uitbrengen van zijn Air trainers en Air max 1’s vorige maand voor de tweede maand op rij een release op de kalender staan. Dit keer is het een Jordan 1 Low in de “Reverse” colorway. Er is natuurlijk altijd heel veel hype om de sneakers die Travis Scott uitbrengt, dus jullie kunnen daarbij zeker verwachten dat deze Jordan 1 low 100% uitverkocht zal zijn zodra deze uitkomen. Dit is de derde Jordan 1 Low die Nike samen met Travis uitbrengt, de naam “Reverse” is daarom ook erg passend voor deze sneaker. De colorway van deze sneaker is voornamelijk cream/white met stukjes bruin met daarbij natuurlijk ook de reverse Nike swoosh die bekend staat als de trademark van Travis Scott.

Deze kleuren waren ook precies gebruikt bij de eerste Jordan 1 low release maar dan in een een andere volgorde met voornamelijk de kleur bruin en tintjes cream/white.

Dit wordt een maand gevuld met veel sneaker heat, stay woke because if you snooze you lose.