Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH JULY

unc type of month

De zomer is inmiddels al officieel begonnen en we vertragen wederom deze maand niet met de sneaker releases van de opkomende maand juli! Adidas trapt de maand af met met de adidas Bermuda ‘Bold Gold’ die uitkomt op 1 juli 2023. Deze sneaker geheel in een goud gelige suede bedekt, met daarbij een gum sole. Deze modellen doen het de laatste tijd erg goed bij adidas samen met de Samba’s. Deze zal daarom zeker goed in de smaak vallen bij de meeste mensen!

Hierbij houd adidas het zeker niet deze maand. In samenwerking met fashion brand BAPE doet adidas een collab. De BAPE X adidas Campus 80s ‘Brown’ zal uitkomen op 1 juli 2023 en zal 200% een sneaker zijn waar je niet mee wilt wachten! Zoals in de naam vermeld word gezegd is de colorway van deze sneaker geheel bruin met een creme kleurige onder zool en een witte BAPE ‘Swoosh/logo’. Het concept is erg simpel maar juist daarom zal hij erg in de smaak vallen bij vele en dat het een colab is met een van de grootse fashion brands in de wereld helpt natuurlijk ook erg mee.

Asics staat na een lange tijd ook weer eens op de lijst en dit keer niet met 1 release maar 2! De Asics Sportstyle GT-2160 komt uit in 2 colorways, de ’Shamrock Green’ & ‘Pure Silver’. De Shamrock green zegt het al deze naam, deze colorway is voornamelijk wit met zilver/chrome accenten en hintjes groen. De Pure silver colorway is precies hetzelfde maar dan met hintjes goud/geel. Dus je hebt keus tussen deze twee kleuren, of je neemt ze allebei! Asiscs zijn laatste tijden erg populair en lopen ook erg lekker! So stay woke on this release.

Wat is een maand zonder een Jordan drop! Natuurlijk hebben we deze maand weer een Jordan drop, de Jordan 2 Retro ‘UNC’ komt uit op 8 juli! De Jordan 2 is making big waves en met deze colorway zullen ze zeker meer waves maken! Erg simpel, een voornamelijk witte sneaker met ‘UNC’ Blue accenten op de sneaker je kan er bijna niet mis mee slaan.

Na een (na onze mening) slechte feature op de nieuwste J Hus Song maakt drake het goed met ons om een nieuwe NOCTA Sneaker te droppen in samenwerking met Nike. De NOCTA x Nike Glide ‘Black’ komt uit op 20 juli 2023. Een sneaker die we nooit eerder hebben gezien. Drake en NOCTA maken het zeker goed met de fans en alleen al door de collab zal dit een sneaker zijn die overal uitverkocht zal raken. Wees er snel bij!


Jordan is deze maand op een UNC type of vibe! Jordan released ook deze maand een Jordan high 1 in de ‘UNC’ colorway op 22 juli 2023. De Jordan 1 High UNC is een mix van wit zwart en UNC Blue een erg simpele schoen maar zoals we al weten is een Jordan 1 altijd een schoen die gehyped word en altijd goed loopt. Wees erg Allert voor deze drop!


Kijk ook onze eerste aflevering van true to size om meer te weten over sneakers and fashion! The True To Size Show in samenwerking met Oqium (Op hun youtube kanaal)