Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH June

are Collaborations the wave?

We zijn al halverwege de maand Juni en het ziet ernaar uit dat er nog genoeg heat uitkomt om van te genieten! De eerste samenwerking op de NEXT radar is de Study x Converse one star. Deze komt uit in een low en een high variant. Een simpele silhouet met een aantal eye catching details zoals de hybrid symbol van de converse ster en de stüssy crown.

Richting het einde van de maand released Nike twee samenwerking waaronder die van Nocta x Nike (Drake) en Union LA x Nike. Deze Nocta release komt nogmaals in een zwarte kleurstelling, maar bij deze variant is de buitenzool groen ook wel de bright cactus kleurstelling genoemd. De Union LA x Nike Corteiz komt uit in een beige, pink & turqouise samenstelling. Deze sneaker doet ons denken aan een kurk van een champagne fles.

Voordat we deze geweldige samenwerkingen kunnen verwachten komt er eerst een merkwaardige slipper uit. Namelijk de Adidas Adilette 22. Jullie kennen waarschijnlijk wel de 23 versie hiervan. De “go-to” slipper in de zomer van vele, een aantal jaar geleden. Adidas brengt dit jaar een nieuwe versie uit. Deze komt uit in verschillende kleurstellingen, waaronder de Desert Sand variant. Om zich te onderscheiden van zijn voorganger heeft het een merkwaardig textuur waardoor het lijkt dat het ge-3d print was. Het had gelijk de aandacht getrokken van kopers en vele denken dat het komt doordat het verdacht veel op de Yeezy slides leek.

Mis je kans niet om je zomer rotatie rond te hebben! Want Summer is here!