Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH June

Summer has arrived!

We zitten al in de 6e maand ! 50% van het jaar zit er al op, en ook deze maand zullen er heel veel toffe releases klaar staan.
Zoals vele van jullie weten zal Yeezy eindelijk weer een comeback maken dit jaar! Voor de mensen die scherp waren was er in de afgelopen week een restock van een aantal Yeezy’s. Kanye en adidas zullen hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe modellen meer uitbrengen. Zoals jullie weten zijn Yeezy’s natuurlijk erg populair en waren die paren van vorig week als snel weg! So stay woke en download de Adidas Confirmed App!

Wat is een maand zonder een Nike Dunk. Deze maand kwam de Nike Dunk High ‘Monarch Canvas’ uit. Deze dunk komt in een washed orange type of colorway, met daarbij natuurlijk een mix van wit leer. Deze Dunk High kwam uit op 01-06-2023 did you get a pair?

De tweede dunk die uit kwam deze maand is de WMNS exclusive Dunk low ‘Celestial Gold Suede. Deze sneaker compleet bedekt in suède zoals in de naam ook word gezegd. De suède bedekt de sneaker in een geel gouden kleur. De dunk los Celestial Gold kwam uit op 02-06-2023.

New Balance kan natuurlijk ook niet ontbreken deze maand. New Balance komt uit met de 990v6 - Made in U’SA in de ‘Grey Day’ colorway. De sneaker is een mixture van de kleuren: Grijs, Navy blue, creme en wit. Natuurlijk is de New Balance een sneaker die voornamelijk hard gaat en goed in de smaak valt bij vele. So keep an eye out for this release!

NOCTA heeft een nieuwe kleding lijn uitgebracht in combinatie met een nieuwe Hot step sneaker! De Hot Step in de ‘Light Bone’ colorway.
Er is voor deze nieuwe lijn een promo gefilmd in Lagos Nigeria. Deze sneaker is best speciaal! Hij is compleet bedekt met Snakeskin en ziet er daarom ook erg uniek uit. Een schoen die zeker weten zal uitverkopen.

Het merk Sporty & Rich heeft een colab met adidas op het samba OG model. De Samba’s maken de laatste tijd heel veel waves in de sneaker community en zijn erg populair. Sporty & Rich doet een collab op de OG Samba met de colorways ‘Cream Blue’ & ‘Blue Rush’. De Cream Blue colorway maakt gebruik van een creme kleurige en blauwe accenten, en de Blue Rush maakt gebruik van een blauw kleurige bodem met creme kleurige accenten. Deze komen uit op 15-06-2023 so stay woke!

And to top it all off! op 11 Juni releasen wij onze eerste sneaker & fashion show! Stay tuned and volg ons op @3x3next!