Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH march

New heat alert

Welkom back bij alweer de 3e maand van het jaar. Maart is zoals gewoonlijk gevuld met genoeg heat!

We starten de maand met de Adidas Samba ADV in de Cardboard colorway. Zoals in de naam gezegd is deze sneaker bedekt in een karton schrift kleur. Met de groei in populariteit zal deze Samba zeker goed in de smaak vallen en dus ook uitverkopen!

Het is geen verrassing dat New Balance altijd met heat komt, dat is deze maand ook zeker het geval! De New Balance 1906 komt deze maand uit met 2 nieuwe colorways: Black en Tabacco. De New Balance 1906 is volledig bedenkt in suède en heeft een speciale patch boven de veters. Deze patch kan er af gehaald worden als dat gewild is. Deze twee colorways komen allebei uit op 1 maart, So be quick!

Met het top jaar dat A Ma Maniére in 2022 heeft gehad starten ze dit jaar met een collab op de Jordan 12. Deze zal voornamelijk in wit keer bedekt worden en met tinten van Bordeaux rode suède patches. Deze sneaker komt uit op 2 maart.

Er zijn natuurlijk heel veel PE’s (Player Exclusives) die Jordan maakt in samenwerking met scholen. Zo maakt de Jordan 5 in de UNC (University of North Carolina) colorway. De gehele sneaker is bedekt in een Baby blue leer/mesh. De Jordan 5 UNC komt uit op 4 maart en zal zeker hard gaan!

De brand Tiffany & Co heeft samen met Nike een collab op de Air Force 1 low Black. De sneaker is erg simplistisch, maar heeft toch een van de hoogste retail prijzen! Voor €400 kan je deze sneaker halen op de sneakers app, if you are lucky natuurlijk !