Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH May

New month, new sneakers

We are back new month, new releases! Mei is net begonnen! Laten we samen even een kijkje nemen naar de opkomende releases deze maand.

We kickstarten de maand met een release van Converse! Converse maakt een goede come back met AS-1 Pro line. Op 2 mei komt de AS-1 Pro uit in de ‘Fir’ Colorway. Dit is een voornamelijk wit kleurige sneaker met donker groene tintjes.

We kunnen de maand natuurlijk niet starten zonder een dunk te highlighten. Nike komt uit met een dunk low WMNS in een mix van groen en Cream kleurig leer. Deze colorway heet ‘Gorge Green’ . Deze sneaker zal uiteraard goed in de smaak vallen.

En net zoals we de Dunk low niet kunnen missen deze maand kunnen we de Jordan 1 High ook natuurlijk niet vergeten. Voor de ultieme comfort breng Jordan de Jordan 1 High Zoom Comfort uit in de ‘Bleached Aqua Citrus’ colorway. Deze sneaker heeft een mix van blauw zwart en oranje , en daarbij gevoegd de Zoom comfort technologie zodat je deze sneakers zonder enkele discomfort de hele dag kan dragen.

Dit zal zeker een van de meest geanticipeerde releases zijn van de maand! We hebben het over de collab tussen Nike SB Dunk en Jarritos. Ze zullen deze collab doen op een SB dunk low. Deze sneaker heeft een mix van materialen dat maakt het al best speciaal naast het feit dat het een collab is. De kleuren die hier op gebruikt zijn zijn ook super Nice en uniek, dit zijn de kleuren licht bruin, groen, oranje en off white (gebroken wit). Deze sneaker zal uit komen op 6 mei so stay ready for this release!

Ook word er op 6 mei de Air Jordan 2 Retro uitgebracht in de ‘Cement Grey’ colorway. De kleuren die gebruikt zijn op deze sneaker zitten al in de naam, een mix van grijs en wit met een tintje gebroken wit op de hiel. Zoals ook in de naam wordt gezegd is dit een Retro en is deze dus al is een keer uit gekomen. Voor heel veel sneakerheads zal dit een Jordan zijn die ze niet zullen laten liggen! De Jordan 2 Retro ‘Cement Grey’ zal uit komen in full family sizing, so go get your mom,dad, son or daughter a pair! Maybe even your dog :)

Tot nu toe heeft de Jordan 4 heel veel impact gemaakt dit jaar 2023. Zo zal deze release op 13 mei ook zeker uitverkocht raken. We hebben het hier over de Jordan 4 Retro in de ‘Thunder’ colorway. Zoals bij de Jordan 2 is de Jordan 4 Thunder een Retro en is dus al eens een keer uitgekomen. Natuurlijk zal deze Jordan uitverkocht raken en zal deze bij vele in de smaak vallen. Je zal deze Jordan erg kunnen vergelijken met de Jordan 4 Red thunder die een jaar geleden is uitgekomen. De sneaker is helemaal in het zwart bedekt met kleine tintjes ‘thunder yellow’ vandaar natuurlijk de naam. Don’t sleep on this release!

Dit zal niet de eerste keer zijn dat een film een collab heeft met een sneaker. Voor onze grote superheld Spider-Man is dit alweer de tweede collab op een Jordan 1. Yess je las het goed Spider-Man krijgt een collab op de Jordan 1 High genaamd ‘Across the spider-verse’. Deze is natuurlijk gekoppeld aan de nieuwe film van Spider-Man (die nog uit moet komen!) waarin hij Jordan 1’s draagt. Ik hoef jullie denk ik niet te vertellen hoe exclusief en gewild deze release zal zijn!

Succes to you all deze maand! ;)