Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH NOVEMBER

incoming heat

Na een hele eventvolle maand met veel sneakers en natuurlijk de grootste sneakermarkt in Europa Sneakerness te hebben bijgewoond, gaan we nu een kijkje nemen naar de op een na laatste maand van het jaar November.

November staat toch altijd wel bekend om haar grote sneaker releases, en ook dit jaar zijn er zeker geen tekortkomingen qua sneakers!

De maand begint erg sterk met een restock van een van de meest gewilde sneakers van de laatste jaren, de Nike Dunk Low SP ‘Kentucky’ & de Nike Dunk Low SP ‘Syracuse’. Deze twee dunks kwamen eerst uit op 14 maart 2020 en waren uitverkocht in een rap tempo. De resell prijs van deze dunks waren ook abnormaal hoog, vele zullen zeggen dat de hype rondom dunks hier met deze twee dunks is begonnen. Het gebruik van de simpele kleuren blauw en oranje vielen goed in de smaak. Dat zal nu ook zeker het geval zijn en zullen daarom ook weer meteen uitverkocht worden.

Op 7 november zullen Nike en Jordan de eerste collab vormen op de Jordan 1 low. Een erg unieke Jordan 1 low met verschillende kleuren stoffen waarbij het erop lijkt dat die aan elkaar genaaid zijn. Met daarbij touw achtige veters geeft dit de hele schoen een erg unieke “under construction” type of look.

Vanwege de liefde die Lebron James voor de “Fruity Pebbles” cerial heeft Nike besloten daarop een collab te doen samen met Fruity Pebbles en Lebron james op een Nike dunk Low. Dit is een erg kleurrijke schoen waarin de kleuren: rood, geel en blauw in verwerkt zijn. Dit zijn de kleuren van de Fruity Pebbles verpakking. Deze kleurrijke dunk zal uitkomen op 8 november.

Voor de ladies en heren met een maat kleiner dan 44,5 komt er ook een Jordan 11 uit op 11 november. You See what they did there? Jordan 11 on 11-11-2022. De Jordan 11 komt uit in de midnight navy colorway. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van suède op deze sneaker.

Dit is misschien wel de meest gewilde en meest geanticipeerde sneaker van het jaar. De Jordan 1 High Retro “Lost and Found”. Deze Jordan 1 komt in een OG Chicago colorway (Rood, Wit & zwart). De Lost and Found zal een vintage/aged type of look hebben aspecten zoals: cracked leather, cream soles,rimpled leather en nog veel meer. Deze Jordan 1 komt uit op 19 november, so don’t sleep!

They didn’t believe in us…. BUT GOD DID!!! And we think Jordan also did! Op 28 november brengt Jordan samen met DJ Khaled de Jordan 5 “We The Best” in twee colorways, de “Crimson Bliss” en “Sail”. DJ Khaled heeft gekozen voor felle kleuren op de Jordan 5, deze kleuren brengen een beetje de “Miami” “vice city” vibes in de sneakers.

A Ma Maniére staat bekend om de geweldige collabs die ze hebben. Ook dit keer komt er een top collab aan op de Jordan 4. Dit is de eerste keer dat A Ma Maniére een collab doet op 4’s. De naam van deze colorway is Violet Ore, dit is voornamelijk een bruine kleur op een groot gedeelte van de schoen. De sneaker geeft daarnaast ook nog een vintage type of look erbij door de cream kleurige zool. De datum van deze sneaker is nog niet bevestigd so keep an eye out!