Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH OCTOBER

IF YOU SNOOZE, YOU LOOSE

We zijn aangebroken in het laatste kwartaal van het jaar! Oktober is misschien niet zo bom vol met releases maar we adviseren om niet te slapen op deze geplande releases. Laten we samen weer een kijkje nemen!

Wat is een maand zonder een nieuwe New Balance drop? New Balance is ook in Oktober weer erg actief. De eerste sneaker die uitkomt deze maand is de New Balance M991 GNS ‘Grey’ zoals de naam dit al vermeld, is de schoen voornamelijk bedekt met kleuren leer en ‘mesh’. Deze New Balance zal droppen op woensdag 05-10-2022.

Op dezelfde dag dopt New Balance nog een sneaker, de New Balance 920 ‘Grey Black’. De 920 ‘Grey Black’ lijkt op erg veel vlakken op de M991 GNS. Qua kleuren combinatie zijn ze bijna identiek. Een erg simpele sneaker die makkelijk met heel veel outfits gematched kunnen worden.

Nike dropt natuurlijk deze maand ook een sneaker. Dit is toch best een hele speciale sneaker. De Nike Air Max Scorpion ‘Phantom’. De Air Max Scorpion Phantom is voornamelijk gezien als een ren schoen en is daarom ook erg comfortabel. De sneaker is bedekt in een crèmekleurige ‘mesh’ en heeft air bubbels als zolen. Die air bubbels geven deze sneaker een erg unieke look.

Op donderdag 06-10-2022 released New Balance de New Balance 990V2 ‘Black’ – Made in USA. De 990V2 Black is voornamelijk bedekt in zwart kleurig suède met daarbij crèmekleurige tinten. Dit zal zeker een schoen zijn die bij velen in de smaak zal vallen.

New Balance heeft een erg drukke maand, zei droppen nog een 990V2 dit keer in de Miusa colorway. Deze sneaker is helemaal in het vel oranje bedekt en daarbij wordt het gecomplimenteerd met zwarte accenten en een crèmekleurige zool.

Als laatst hebben we misschien toch wel de meest geanticipeerde New Balance Sneaker van de komende maanden, de Patta x New Balance 990V3 ‘Olive’. Dit is niet de eerste collab die New Balance met Patta heeft, de meeste callabs tussen deze twee bedrijven worden per direct uitverkocht. Deze sneaker is al uitgekomen bij patta zelf een week geleden en is beschikbaar bij geselecteerde retailers op vrijdag 07-10-2022. If you snooze you lose.