Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH September

Checks, stripes of jumpman?
In de maand Augustus werden wij gezegend met een aantal fantastische releases. Jammer genoeg kon niet iedereen hier van genieten. Niet getreurd! In September komen er weer een aantal geweldige silhouette uit!
Het ziet er naar uit dat er een power struggle aankomt in de sneakercommunity. Het afgelopen half jaar had Nike de touwen in handen met hun populaire Nike Dunks lows & Highs. In de tussentijd releasde Adidas een aantal sneakers en slippers die iedereen gelijk betoverd had. Die waren namelijk de Yeezy slides & foamrunners. Yeezy had ook een aantal oudere silhouette opnieuw gereleased zoals de populaire wave runners! Aankomende maand kunnen we nog veel meer verwachten van de Yeezy brand, zoals de Desert Boots die weer terug komen net op tijd voor de Herfst periode.
Los van deze power struggle, blijf Off-white ons maar verassen met nieuwe modellen. Afgelopen periode releasde zij een groot aantal offwhite dunks en travis scott AJ1's. Daar stoppen zij ook niet bij! Wij kunnen aankomende maand de AJ2 lows verwachten in een offwhite jasje. Wie weet wordt dit de nieuwe go-to sneaker voor de aankomende periode.

Deze releases zullen verkrijgbaar zijn via de Nike SNKRS app, footlocker, Nike app, oqium raffles en nog veel meer. Wellicht pak jij een W!

Tag ons in je post en laat ons zien hoe jij deze releases rocked!