Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH September

AUTUMN IS COMING

De maand September is er dan eindelijk en met September brengt veel goede releases met zich mee. Laten we samen weer even een kijkje nemen!

Zoals jullie weten begint de herfst deze maand, en is dit ook zeker het seizoen voor earth toned kleuren. Daar past deze Nike wmns Dunk Low Medium Olive zeker bij. Deze dunk is een simplistische colour way en is in veel ogen van mensen gewoon een simpele dunk, deze zal dan ook door heel veel mensen gekocht worden. Deze dunk zal zoals gewoonlijk uitkomen op de Nike app en geselecteerde retail winkels.

New Balance maakt het hele jaar al geweldige waves met de sneakers die zei uitbrengen. Ook dit keer zetten ze hun stempel in de sneaker community met de nieuwe Scarlet colourway van de New Balance 990V3. De schoen is voornamelijk rood/ donker rode kleuren bedekt met daarbij grijze en crèmekleurige accenten. Zoals de meeste New Balance colourways zal deze ook zeker in de smaak vallen bij de doelgroep en zal deze ook zeker goed verkopen dus wees er snel bij!

Jordan maakt zoals altijd ook deze maand weer een statement met een hele speciale release. De Jordan 3 Fire red maakt een return dit jaar! Deze colourway is een classic en een “OG” een van de originele modellen die in 1988 voor het eerst uit is gekomen. Wij hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom dit een release zal zijn waar iedereen aan mee zou doen en waar je zeker je best voor zou moeten doen als je hem wilt bemachtigen.

Natuurlijk houdt Nike het niet bij een dunk deze maand, de tweede dunk die deze maand uit komt is de Nike Dunk High in de Lakers colourway. Voor alle LA Lakers fans zal dit een geweldige schoen zijn om in de collectie te hebben. De naam van de schoen zegt al veel over de kleuren, de dunk is voornamelijk gedekt in een paars en geel gekleurd leer met daarbij ook gele veters. Deze schoen zal voor vele misschien wel een uitdaging zijn om te matchen met een goede outfit maar je kan het natuurlijk altijd proberen!

Daarnaast komt de Nike Dunk Low Next Nature uit in de Light Curry colourway. Deze kleur representeert ook zeker weer de vibe van de herfst heel erg goed, en brengt de zachte warme kleuren erg goed naar boven. In een bijna gelig/goudkleurig bruin lijken deze dunks erg op de blaadjes van bomen in de herfst.

Drake Heeft in de maand september alweer zijn derde schoen gepland staan. Een nieuwe colourway op de Nike Hot Step Air Terra, dit zijn de kleuren zwart en university Gold. Eigenlijk weinig verschil met de eerste colourway maar nu is er een extraatje, de hiel van de schoen is bedekt in het geel/ goud en geeft de sneaker toch weer een hele andere soort flair.

Jordan zal het niet laten bij 1 Jordan 3, de Dark Iris zal de nieuwe verfrissende colourway van de Jordan 3 zijn. In voornamelijk wit met grijze en paarse accenten zal deze kleur haar debut maken deze maand. Omdat dit ook een hele simplistische kleur is zal deze ook zeker goed in de smaak vallen bij de meeste mensen.