Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH september

Summer is not done yet

Knipper twee keer met je ogen en we zijn gelijk weer 3 maanden verder. We zitten alweer in de 9e maand van het jaar, september is natuurlijk weer gevuld met wat heat en we gaan daar samen even door heen.

Laten we beginnen met SNKRS DAY die op 09-09-2023 is. SNKRS DAY kennen we natuurlijk allemaal als een dag vol heat en vol L’s. Hopelijk kunnen we dit jaar SNKRS DAY ervaren met wat W’s. Voor de mensen die niet weten wat er op deze dag gebeurd: SNKRS DAY is een jaarlijks event op de SNKRS App waarbij het bestaan van de SNKRS App word gevierd en dit viert Nike door oude & populaire releases die tot nu toe uitgekomen zijn weer te releasen. Ook maakt Nike gebruik van deze dag om nieuwe releases aan te kondigen en uit te brengen. Het thema van SNKRS DAY 2023 is ‘Come through’ dit hint naar de inclusiviteit van Nike. Er word verspreid over de hele da verschillende livestreams op de app gedaan waarin er veel leerzame games te spelen zijn en je samen met de community een geweldige experience mee maakt.

Op 12 september komt de Jordan 4 Retro ‘Cacao Wow’ uit. Een hele speciale schoen, een Jordan 4 in deze color combo is nog nooit uitgekomen en zal daarom ook zeker hoofden laten draaien als je deze draagt. Het is een mix van de kleuren cream, wit, turquoise en maar liefst 3 tinten bruin. Er zijn heel veel concepten uitgekomen van deze sneaker en nu dat hij eindelijk uitkomt, zal je zeker niet moeten slapen!

Jordan keeps on putting the women right! Op 13 September brengt Jordan de Air Jordan 1 Retro High OG WMNS uit in de ‘Praline’ color way. Over het algemeen een erg simpele sneaker in een zalm kleurig leer bedekt. Maar omdat hij juist zo simpel is zal hij zeker goed in de smaak vallen bij meeste dames, en bij de heren met wat kleinere voeten!

NOCTA komt uit met een geheel nieuwe sneaker en is ready om deze te release op 15-09-2023. De NOCTA x Nike Glide in de ‘Black’ colorway komt eindelijk uit na gezien te zijn bij heel veel celebs en influencers die ze hebben gekregen van Drake. Dit is een sneaker die we nooit eerder hebben gezien en zal zeker snel uitverkocht raken! So don’t sleep!

Misschien wel een van de grootste sneaker lovers in de game! Met een van de grootste Sneaker collecties naast DJ Khalid komt Fat Joe op 15-09-2023 uit met zijn Nike Air Force 1 low ’Terror Squad’. Terror Squad is de groep van Fat Joe vandaar de naam voor deze sneaker! Dit is niet de eerste keer dat Nike schoenen voor en met Fat Joe hebben uitgebracht/ gemaak. Een erg simpele colorway een mix van zwart en wit op een Air Force 1, daar kan je nooit mee mis gaan!

Veel succes deze maand! Go het the w’s!

Vergeet natuurlijk ook niet episode 3 van de True To Size show te bekijken op de Oqium youtube kanaal!