Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE YEAR

TOP 3 BUT NOT 2 OR 3

2023 was een jaar vol met hits, samenwerkingen en opvallende releases. We kunnen urenlang praten over elke geweldige release die er is geweest, maar we hebben het een stuk eenvoudiger voor jullie gemaakt door een top 3 van de beste sneakers samen te stellen! Voordat we beginnen met de top 3, willen we eerst 3 eervolle vermeldingen noemen - 3 sneakers die het niet hebben gehaald maar nog steeds geliefd zijn bij velen!

Laten we beginnen!
- Corteiz x Nike Air Max 95 (groen, blauw, roze)
- J Balvin x Air Jordan 3
- Nike Kobe 6 Reverse Grinch

Nu we de eervolle vermeldingen hebben behandeld, kunnen we eindelijk beginnen met het echte werk!

De top 3 zal geen specifieke volgorde hebben; dat mogen jullie zelf bepalen. Zonder verder oponthoud laten we de bal rollen met de eerste sneaker op de lijst!

Air Jordan 3 White/Cement "Reimagined"
De Jordan 3 is een echte klassieker in de wereld van sneakers en is de afgelopen jaren natuurlijk vaak uitgebracht. Ook dit jaar zagen we meerdere releases van de Jordan 3. Maar met de Jordan 3 White/Cement was er toch iets bijzonders aan de hand in vergelijking met andere releases. Niet alleen is dit een sneaker die gemakkelijk met veel outfits te combineren is en bij de meeste mensen in de smaak valt vanwege de kleurstelling, maar deze sneaker heeft ook een rijke geschiedenis. Dit was namelijk de eerste sneaker waarop het beroemde "Jumpman" logo te zien was. Michael Jordan debuteerde met deze sneaker tijdens de Slam Dunk Contest in 1988, en sommigen beweren zelfs dat dit de sneaker was die ervoor zorgde dat Michael Jordan bij Nike bleef in de late jaren 80. Al met al heeft de terugkeer van deze sneaker veel emoties losgemaakt bij veel mensen, en het verdient zeker een plek in onze top 3!

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Women's "Olive"
Travis Scott heeft een geweldig jaar gehad in 2023! Hij verbreekt voortdurend records op de Nike SNKRS-app. Dit jaar bracht hij de Jordan 1 Low Women's uit in de Olive-kleur, mogelijk zijn laatste Travis Scott Jordan 1 ooit! Van de omgekeerde swoosh tot het Cactus Jack-logo op de hiel, deze Jordan 1 Low heeft het allemaal. Velen hebben geprobeerd deze sneaker te bemachtigen, maar velen zijn ook teleurgesteld omdat dit een exclusieve damesschoen is en de maten beperkt zijn tot maximaal 44,5. Kortom, deze samenwerking tussen Travis Scott en Jordan is misschien wel de grootste samenwerking van het jaar en verdient zeker een plek in onze top 3 sneakers van het jaar.

Nike SB x Air Jordan 4
Op dit moment is de Jordan 4 misschien wel de meest populaire sneaker van de afgelopen jaren. Dit is zowel te zien in de verkoopcijfers als in de doorverkoopcijfers. De Jordan 4 is een van de best verkochte sneakers op StockX. Wanneer je hoort dat Jordan een samenwerking aangaat met een andere sneaker, is het vaak een teleurstelling, en niemand wil die hebben. Dat geldt absoluut niet voor de Nike SB x Air Jordan 4. Deze sneaker-samenwerking is misschien wel de beste ooit gemaakt. Aan de buitenkant ziet het er niet veel anders uit dan een normale Jordan 4, afgezien van het SB-logo op de hiel. Maar het draait allemaal om het comfort van de binnenkant van de sneaker, met dezelfde technologie die wordt gebruikt in SB (Skateboard) sneakers. Het comfortniveau van deze sneaker is ongeƫvenaard en valt bij veel mensen in de smaak. Bovendien heeft de kleurstelling van de sneaker een originele uitstraling en verwarmt het de harten van veel sneakerliefhebbers. De Nike SB x Air Jordan 4 maakt onze top 3 sneakers van het jaar 2023 compleet!

Wij van 3x3 NEXT willen iedereen fijne feestdagen en een geweldig nieuw jaar wensen. We hopen dat jullie in 2024 nog meer succes zullen hebben met sneakers!