Naar boven

3x3 NEXT x oqium Sneakerness rotterdam 2023

Sneakerness 2023 Rotterdam is rond!

Dit is het derde opeenvolgende jaar waarin we een basketbal court hebben kunnen opzetten op de jaarlijkse Sneakerness Conventie! We noemen dit dan ook onze eigen Three-Peat! Dit jaar waren er weer genoeg activiteiten om van te genieten. Helaas waren we dit jaar niet gezegend met zomers weer! Heb je het gemist? Geen zorgen! Bekijk de Oqium aftermovie EN

Sneakerness is een evenement dat begon in Zwitserland en sindsdien een jaarlijkse traditie is geworden voor sneakerheads, hiphopfanaten en liefhebbers van de cultuur. Elk jaar komen sneakerheads van over de hele wereld samen om hun nieuwste sneakers te laten zien, te verkopen of te ruilen.

Laten we je meenemen door zo'n weekend! Met een mix van Oqium- en 3X3 Unites-crewleden hebben we een variatie aan entertainment geleverd! Van "beat the spot" tot "beat the pro"! Dit jaar hadden we iets speciaals voor de kinderen, namelijk een kinderontwerpwedstrijd. De kinderen die meededen, kregen de kans om hun eigen Puma-sneaker te ontwerpen, en het beste ontwerp won een prijs! Als afsluiter van een spectaculaire dag 1 was er een competitieve schietwedstrijd met de beste schutters in de Nederlandse basketbalscene!

Los van deze activiteiten ging Team 3X3NEXT weer op pad met een microfoon en camera om nietsvermoedende toeschouwers te interviewen met de leukste sneaker-vragen die je maar kon bedenken. Dag 2 van Sneakerness trok wat minder bezoekers vanwege de weersomstandigheden, maar dat weerhield niemand ervan deel te nemen aan onze activiteiten en een kans te maken op gloednieuwe Puma- en Oqium-prijzen. Team Oqium en 3X3UNITES namen het op tegen toeschouwers die een kans wilden maken op een onvergetelijke overwinning.

Dit jaar was Sneakerness opnieuw een succes! We willen Sneakerness, Oqium en Puma bedanken voor een geweldig weekend, evenals alle vrijwilligers en 3X3 Leaders die hebben geholpen om dit zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Was dit artikel niet genoeg om je een beeld te geven van hoe het eraan toeging? Klik dan snel op de video hieronder om de leukste behind-the-scenes, grappige momenten, pitches en interviews te zien in onze Sneakerness VLOG. Tot volgend jaar! Want wij zijn er 100%!