Naar boven

3X3 Play by Play | episode 6 | Dejan Majstorović

Nummer 1 3X3 speler in de wereld Dejan Majstorović vertelt over zijn spel!

In mei 2021 hadden we de kans om samen te zitten met Dejan Majstorovic, momenteel de nummer 1 speler van de wereld. In de nieuwste aflevering van Play-X-Play praat Dejan over zijn carrière, zijn mindset en zijn moves. We duiken in de hoogtepunten, maar analyseren ook enkele dieptepunten. Want dat is waar Play-X-Play en 3X3 Unites om draait: het spel en de mindset leren van de beste spelers ter wereld.

Dejan Majstorovic

Dejan Majstorovic is een professionele 3X3 basketbalspeler van Servische afkomst. Hij werd in 1988 geboren in de tweede stad van Servië Novi Sad. Op 25 jarige leeftijd startte Dejan Majstorovic zijn 3X3 basketball carrière, toen hij in 2013 voor het eerst deelnam aan de FIBA 3X3 World Tour.

Prestaties Dejan Majstorovic

Dejan heeft een aantal mooie succes op zijn naam staan, wanneer wij kijken naar zijn sportcarrière als 3X3 basketball speler. Hij staat momenteel op de vierde plaats van de individuele wereldrranglijst voor mannen. Dejan heeft ook al een aantal keer op de eerste plaats gestaan. Hij won drie gouden medailles tijdens de FIBA 3X3 World Championships, de eerste in China in 2016, de tweede in 2017 in Frankrijk en de derde keer in 2018 op de Filipijnen. Daarnaast won hij met Servië ook 3 keer het EK en won hij met zijn team Novi Sad 4 keer de World Tour Final. Nog meer successen? Jazeker! Dejan Majstorovic kreeg de titel MVP (most valuable player) van de FIBA 3X3 World Cup in 2017. Momenteel speelt Dejan voor team Ub uit Servië en is hij nog steeds een vaste waarde van het Servische nationaal team.

3X3 spelers

Wil je meer weten en zien van andere 3X3 basketball spelers? Dat kan!

Check de andere afleveringen hier:

#1 Dimeo van der Horst

#2 Maksim Kovasevic

#3 Arvin Slagter

#4 Julian Jaring

#5 Dusan Bulut